Σε "μίνι καζίνο" είχε μετατραπεί κατάστημα στην Καλλιθέα, ώσπου να γίνουν τσακωτοί θαμώνες και εργαζόμενοι από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, που προχώρησαν σε 23 συλλήψεις.

ύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο κατάστημα παίζονταν τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τυχερών παιχνιδιών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου λειτουργίας του καταστήματος απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και ρύθμισης ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Συγκεκριμένα, στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 2 καταγραφικά μηχανήματα, 5 κάμερες, 49 οθόνες τηλεοράσεων, 52 πληκτρολόγια και 51 ποντίκια ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία χρησιμοποιούνταν από τα άτομα που βρίσκονταν στο χώρο για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

Το κατάστημα τηρούσε αυστηρά μέτρα προστασίας, όχι μόνος για τον κορονοϊό, αλλά για τυχόν ελέγχους από τις Αρχές, αφού είχαν εγκατασταθεί κάμερες ασφαλείας στην κεντρική είσοδο για να καταγράφουν οποιαδήποτε "ύποπτη" κίνηση έξω από το κατάστημα.

Στα μέτρα προστασίας εντάσσεται και ο τσιλιαδόρος που επιτηρούσε το χώρο έξω από το κατάστημα.