Στη τσέπη της ζακέτας του 34χρονου βρέθηκαν τα δύο σημειώματα των δύο αδερφών που εντοπίστηκαν νεκρά σήμερα το πρωί, Τρίτη 7/12, στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο.

Στα σημειώματα, στα οποία υπογράφουν με τα αρχικά τους τα δύο αδέρφια, εξηγούν ότι είναι δική τους επιλογή η αυτοκτονία και δεν εμπλέκεται άλλο πρόσωπο στην απόφαση αυτή.

«Εγώ ο Β.Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου», αναφέρει το σημείωμα του 34χρονου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο γραφικός χαρακτήρας των σημειωμάτων

το μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο γραφικός χαρακτήρας των σημειωμάτων, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο γραφικός χαρακτήρας και των δύο σημειωμάτων μοιάζει και μένει να διαλευκανθεί αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία και των δύο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η 29χρονη σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στο σαλόνι του σπιτιού και ανάμεσά τους ήταν η καραμπίνα

Την καραμπίνα την κατείχε νόμιμα ο 34χρονος στο σπίτι.

Το καλοκαίρι είχαν χάσει τη μητέρα τους, τη Μαρία, και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί όταν ο αδερφός των θυμάτων, που ζει επίσης στην ίδια πολυκατοικία, μπήκε στο δώμα του 4ου ορόφου και είδε τον 34χρονο και την 29χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο αδέρφια.