Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε o Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και τη δεύτερη απολογία του στον ανακριτή

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για την χωρίς έγκριση διάδοση «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφων του.

Ελεύθερος υπό όρους

Στάθης Παναγιωτόπουλος υποχρεούται να εμφανίζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες που τον βαρύνουν θα ενωθούν σε μία δικογραφία.

Η νέα καταγγελία

ύμφωνα με τη νέα καταγγελία, μία γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η 42χρονη διαπίστωσε πως τα βίντεο στα οποία "πρωταγωνιστεί" βρίσκονται αναρτημένα σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η γυναίκα στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί, τακτική που ο Παναγιωτόπουλος χρησιμοποιούσε προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα κατέθεσε χθες, και το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον σε όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση ίσως να τον οδηγήσει εκ νέου στο κελί της φυλακής.

Το δικό του κανάλι και το στοιχείο «κλειδί»

Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ναι μεν δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως θεωρούνταν, αλλά ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραφικό υλικό στο κανάλι του.