Συνελήφθη πριν από λίγο ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην συντρόφό του και να ανατινάξει την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ομηρία διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο άνδρας, που είναι αιγυπτιακής καταγωγής,  με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την πρώην σύντροφό του να τον ακολουθήσει από το σπίτι της, στο Γαλάτσι, στο δικό του, στην οδό Αλκιβιάδου 55 στον Άγιο Παντελεήμονα και απειλούσε να τη σκοτώσει, ενώ κρατώντας μια φιάλη υγραερίου, απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία, η οποία εκκενώθηκε από τις αρχές.

Το σκηνικό του τρόμου

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν μαζί στο Γαλάτσι, όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού και την οδήγησε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, απειλώντας να την σκοτώσει.

πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ο άνδρας διαθέτει και μια φιάλη υγραερίου κι απειλεί να προκαλέσει έκρηξη και να ανατινάξει όλη την πολυκατοικία, γι’ αυτό, για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, όταν μετά από διαπραγματεύσεις διαπιστώσαν πως ο Αιγύπτιος δεν επρόκειτο να παραδοθεί, παραβίασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν, αιφνιδιάζοντάς τον και πριν προλάβει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή ο επίδοξος γυναικοκτόνος οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Έγκλημα στα Ιωάννινα: Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε στην καρδιά τον σύντροφό της
  • Εκτέλεση στο Μοσχάτο: Πυροβόλησαν θανάσιμα 41χρονο στο κεφάλι
  • ΠΟΥ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί