Επειδή ως άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να μάθουμε τι θα γίνει στο μέλλον, και επειδή η λίστα των ερωτημάτων μας, από τα καθημερινά έως και τα βαθύτερα συναισθηματικά, είναι απεριόριστη, ας δούμε τι προβλέπουν τα άστρα για το τη φετινή χρονιά από τη Δέσποινα Σωτηροπούλου και astropedia.gr

2>ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

trong>Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στα επαγγελματικά, στις επιτυχίες σου και στην θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ε υπόγεια ρεύματα που επηρεάζουν την καριέρα σου, σε άτομα ή ομάδες που αντιτίθενται στα συμφέροντά σου και σε πρόσωπα που συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου και όχι για το καλό της καριέρας σου βεβαίως.. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα επαγγελματικά σου και η δημόσια εικόνα σου θα αλλάξουν αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου δηλώνοντας πως χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με κρυφούς εχθρούς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ένας βασικός παράγοντας που θα πρέπει να λάβεις υπόψη είναι η δύναμη του υποσυνειδήτου σου και θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο φέτος είσαι εσύ ο εχθρός του εαυτού σου και κατά πόσο οι φόβοι σου και οι αναστολές σου εμποδίζουν την δράση σου και τις εξελίξεις στην ζωή σου. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου και γενικότερα η ασφάλεια που νοιώθεις ξέροντας ότι έχεις την δύναμη να ανταπεξέλθεις των δυσκολιών τονίζονται φέτος και κατά διαστήματα θα σου δίνονται οι ευκαιρίες να δείξεις στους άλλους και να αποδείξεις στον εαυτό σου τι αξίζεις! Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένα διάστημα που θα πρέπει γενικότερα να είσαι συνετός στην διαχείριση του πορτοφολιού σου και να προβλέψεις για τυχόν απρόβλεπτες εκπλήξεις…

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Οι κοινωνικές σου σχέσεις, τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σου μπορούν φέτος να αποκτήσουν γερές βάσεις ή να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τις βάσεις που έχεις δημιουργήσει ήδη και η φετινή χρονιά φέρνει επιτυχίες μέσα από υπομονή, έξυπνη και συνετή διαχείριση των πόρων και εύνοια και επιτυχία μέσα από σημαντικά πρόσωπα που σε βοηθούν την κατάλληλη στιγμή. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα παραπάνω θέματα. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό. Οι φιλίες σου θα περάσουν για άλλη μια φορά από επανεξέταση και πλέον δεν θα δώσεις καμία ευκαιρία σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, δίνει κατά το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς την ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου βελτίωση σε ψυχολογικό επίπεδο και μπορείς να επενδύσεις στα αποτελέσματα που φέρνει μια σοβαρή αυτοανάλυση και μια ψύχραιμη διαχείριση των φόβων και των ανασφαλειών σου. Είναι κατάλληλη περίοδος να επενδύσεις στην υποστήριξη κάποιου ειδικού που μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί αυτό το διάστημα να δεις τους φόβους σου να μεγαλώνουν, αλλά παράλληλα θα νοιώθεις ότι ένα αόρατο χέρι σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, καθώς η πίστη σου αυξάνεται.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στο ζώδιό σου, χαρίζοντας την εύνοια του σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία σου, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον ένατο έως τον τρίτο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν γενικότερα με τον κόσμο, την κοινωνία και τα πράγματα και θα εστιάσεις αρκετά σε θέματα καριέρας, γάμου και στόχων. Κατά το διάστημα από 25 Μαΐου έως 5 Ιουλίου, ο Άρης θα βρίσκεται μάλιστα στο ζώδιό σου και πρόκειται για μια από τις πιο έντονες και δυναμικές περιόδους της χρονιάς για σένα κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά! Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική ως προς την δράση και τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις σε σχέση με αδέλφια, στενούς συγγενείς και άμεσο περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν εντάσεις και διαπληκτισμοί στις επαφές σου και τις επικοινωνίες σου, πράγμα που θα σε κάνει να επανεξετάσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και δρας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

ι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με θέματα οικονομικά και θέματα ασφάλειας και προσωπικής δύναμης και αυτοπεποίθησης. Είναι άξονας που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτα πρόσωπα και φορείς, αλλά έχει να κάνει και με την βαθύτερη και αναπόφευκτη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε σένα και κάποιο άλλο συγκεκριμένο πρόσωπο. Θέματα υλικής ασφάλειας και ψυχολογικής ελευθερίας θα τεθούν φέτος στο προσκήνιο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

ρονιά ανάπτυξης σε πολλούς τομείς είναι το 2022 για πολλούς Κριούς, ειδικά από τις 11 Μαΐου που υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου και μέχρι τις 27 Οκτωβρίου σίγουρα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου, μεταξύ των οποίων και τα προσωπικά. Αυτό αφορά κυρίως του Κριούς που είναι γεννημένοι τον Μάρτιο, οι οποίοι αν είναι σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί, μπορεί να κάνουν το επόμενο βήμα! Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, καθώς για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου ο Πλούτωνας περνά από τεστ αντοχής τον γάμο τους…

Η Πανσέληνος στις 16/2 αναζωπυρώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και φωτίζει τα δεδομένα. Από τις 3 ως τις 28 Μαΐου μάλιστα με την Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σου ακτινοβολείς γοητεία και κερδίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να είναι ένα διάστημα με πολλές κατακτήσεις. Η Πανσέληνος στις 16/4 τονίζει τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, αλλά και τις απαιτήσεις του από εσένα.

Η Νέα Σελήνη στις 28/7 φέρνει μια ανανέωση στην προσωπική σου ζωή. Από τις 12 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου τα ερωτικά σου παίρνουν… φωτιά και βιώνεις ένα φλογερό καλοκαίρι, διασκεδάζεις, περνάς όμορφα με το έτερον ήμισυ, αρκεί να έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 δείχνει μια νέα αρχή και από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται να φέρει λίγη χρυσόσκονη στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

νέα χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τομέα των επαγγελματικών, έτσι δεν αποκλείεται μέχρι τις 29/1 να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή στασιμότητα σε υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Στις 2/1 πάντως η Νέα Σελήνη φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα. Μάλιστα, από τις 24/1 ο «πολεμοχαρής» κυβερνήτης σου Άρης θα βρίσκεται επίσης στον τομέα της καριέρας σου, προλογίζοντας κούραση και πιθανές εντάσεις με προϊστάμενους, εργοδότες ή πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου. Μέχρι τις 6 Μαρτίου λοιπόν θα κληθείς να κάνεις… υπομονή! Είναι και το μόνο ουσιαστικά πιεστικό διάστημα! Η Πανσέληνος στις 18/3 δείχνει πως κορυφώνονται κάποια θέματα στην δουλειά. Από τις 11 Μαΐου υποδέχεσαι όμως τον Δία στο ζώδιό σου -αρχικά μέχρι τις 28/10- ο οποίος υπόσχεται άνοδο, εξέλιξη αλλά και όρεξη για σπουδαία εγχειρήματα. Θα έχεις λοιπόν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξεις τα φτερά σου.

Η Νέα Σελήνη στις 27/8 προλογίζει μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, μολονότι αγχώνεσαι. Από τις 5 ως τις 29 Σεπτεμβρίου επίσης, μπορείς να βελτιώσεις το κλίμα και την απόδοσή σου στο εργασιακό περιβάλλον, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των επαγγελματικών. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή και τις παρανοήσεις του από 23/9 μέχρι 2/10. Τέλος, από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη αγγίζει και πάλι τον τομέα της καριέρας ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου υποδέχεσαι οριστικά πια τον Δία στο ζώδιό σου, χάρη στον οποίο μεγαλουργείς!

Μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον: Χόρχε Μπουκάι: Ποιος είπε πως η αληθινή αγάπη είναι παντοτινή;

2>ΤΑΥΡΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

trong>Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να αλλάζει την πραγματικότητά σου μέσα από την κοσμοθεωρία σου και έτσι όπως αυτή μεταμορφώνεται όσο κυλάει η χρονιά. Φέτος γίνεται μια τρομακτική εμβάθυνση και αντιλαμβάνεσαι εντελώς διαφορετικά τον τρόπο που λειτουργούν οι άνθρωποι γενικότερα και πώς υποκινούνται τα γεγονότα και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, πράγμα που σου δίνει μεγάλη κατανόηση αλλά και δύναμη να επιδράσεις από απόσταση. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στην ζωή σου και στο πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, διάστημα που πρέπει να είσαι επίσης προσεκτικός σε οτιδήποτε αφορά σπουδές και έρευνες πάνω σε μυστικά, μεταφυσικά ή περίεργα αντικείμενα μελέτης.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με φιλικές σχέσεις που άλλο δείχνουν και άλλο είναι, να αποφύγεις να πειστείς άμεσα για κάτι που δεν έχει αποδειχτεί από την πράξη και δοκιμαστεί στον χρόνο, αλλά και να προσγειωθείς γύρω από στόχους και φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παντού υπάρχει κίνδυνος και απάτη, ο πλανήτης μπορεί να σε εμπνεύσει και να σε βοηθήσει να βρεις την δύναμη να υποστηρίξεις το όραμά σου, αλλά καλό είναι να έχεις πάντα τα πόδια σου στην γη και την πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στο ζώδιό σου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Είναι μια χρονιά που οι εξελίξεις στην κοινωνία, αλλά και η δική σου ανάγκη να για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και προσωπικής έκφρασης σε οδηγούν στο να πάρεις σημαντικέ και ρηξικέλευθες αποφάσεις, εκπλήσσοντας τους άλλους που σε θεωρούν δεδομένα, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Η αλλαγή για έναν εκπρόσωπο του ζωδίου σου είναι πάντα δύσκολη και παίρνει χρόνο, αλλά πλέον καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να αλλάξεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σου, τις σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου ή τα επαγγελματικά σου.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα επαγγελματικά σου, η καριέρα σου, η δημόσια εικόνα σου και ο γάμος σου είναι τομείς που μπορείς φέτος να δεις σταθεροποίηση και επιτυχία, αλλά θα χρειαστεί από μέρους σου αρκετή προσπάθεια, πείσμα και υπομονή, και σίγουρα ένας βαθμός διαλλακτικότητας και προσαρμοστικότητας για να μπορέσεις να πετύχεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στους παραπάνω τομείς. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα στόχων και φιλοδοξιών και αυτό το πρώτο τετράμηνο της νέας χρονιάς σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να αυξήσεις το εισόδημά σου από το επάγγελμα, να βρεις υποστήριξη, βοήθεια και εύνοια από άτομα που μοιράζονται κοινούς στόχους με σένα και γενικότερα να διευρύνεις και να επεκτείνεις την σφαίρα της επιρροής σου και γιατί όχι, ακόμη και την δημοτικότητά σου.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δίνοντας ευκαιρίες να καταλάβεις καλύτερα σε βάθος τον εαυτό σου, αλλά και να αρχίζεις να προετοιμάζεις ένα καινούργιο μεγάλο σχέδιο στην ζωή σου, που μπορεί να μην είναι με βάση το χρονοδιάγραμμα που καταστρώνεις άμεσα υλοποιήσιμο, αλλά τώρα μπορείς να θέσεις καλές βάσεις για το μέλλον αυτού του εγχειρήματός σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κρυφούς εχθρούς των οποίων η δύναμη μεγαλώνει αυτό το διάστημα και να λάβεις τα μέτρα σου. Ο Δίας με την εύνοιά του θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα των άλλων, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον όγδοο έως τον δεύτερο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με την καριέρα σου, να ξεκαθαρίσεις σχέσεις με φίλους και να δράσεις πάνω σε φιλοδοξίες και στόχους που έχεις θέσει κατά την καινούργια χρονιά. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά είναι σημαντική σε σχέση με τα οικονομικά σου και την υλική σου ασφάλεια και δύναμη αυτοδιάθεσης και ότι θα χρειαστεί όχι μόνο να δράσεις ενεργά για αυτά τα θέματα, αλλά και να παλέψεις για να τα υπερασπιστείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

ι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονά σου και ενεργοποιούν ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού σου χάρη που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο και τις σημαντικές σχέσεις που έχεις, είτε πρόκειται για το προσωπικό σου κομμάτι, είτε για το επαγγελματικό. Είναι μια χρονιά που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και φέτος τίθενται θέματα που έχουν να κάνουν με εξελίξεις και σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις, γιατί εσύ ο ίδιος έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο ή γιατί ο σημαντικός άλλος στην ζωή σου σε φέρνει σε αυτό το σημείο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

ο 2022 είναι χρονιά πολλών και ριζικών αλλαγών καθώς οι φετινές εκλείψεις αγγίζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και προλογίζουν το κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων. Αυτές οι εκλείψεις γίνονται στις 30/4, στις 16/5, στις 25/10 και στις 8/11. Αν είσαι σε μια σχέση ή σε έναν γάμο που δεν σε εξελίσσει και μπαίνει -τελικά- εμπόδιο σε αυτά που προορίζεσαι να κάνεις, τότε το Σύμπαν παρεμβαίνει και σε απελευθερώνει. Αν από την άλλη είσαι σε μια σχέση που έχει αποδείξει την αντοχή και την αξία της, ίσως να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου), ενώ πολλοί ελεύθεροι Ταύροι, θα πάψουν να είναι για πολύ… ελεύθεροι! Ο Ουρανός όμως στο ζώδιό σου απαιτεί μόνο ουσιαστικές σχέσεις, ειδικά για τους γεννημένους 30/4-10/5, καθώς μοιάζεις να περνάς… εφηβεία!

Από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου η διάθεσή σου ανεβαίνει μαζί με την θερμοκρασία και υπάρχει άνθιση στα ζητήματα καρδιάς, μολονότι γύρω στις 12-19/6 καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Σαφώς πιο βοηθητικό διάστημα είναι από τις 5 ως τις 28 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα δίνει τις «ευλογίες» της από τον τομέα των ερωτικών σου! Επίσης, από τις 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου ο πλανήτης της αγάπης σου δίνει μια ακόμα μια ευκαιρία να αγγίξεις την καρδιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, με πάθος! Τέλος, ο Οκτώβριος του 2022 μοιάζει να ξαναφέρνει στο προσκήνιο τα διλήμματα στις επιλογές σου που σε απασχόλησαν στην αρχή και στο τέλος του 2021.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ο 2022 πρόκειται να είναι μια χρονιά αλλαγών και σίγουρα η καριέρα και τα επαγγελματικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα. Αρχικά, ο αυστηρός Κρόνος από τον τομέα της καριέρας σου συνεχίζει να δυσκολεύει τους Ταύρους που λίγο… τεμπελιάζουν, αντίθετα επιβραβεύει τους Ταύρους που έχουν εργαστεί σκληρά, καμιά φορά όμως η κρόνια επιβράβευση σημαίνει και περισσότερες ευθύνες. Ο ανατρεπτικός Ουρανός συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου σε κάνει επαναστάτη, έτσι αν ένα εργασιακό περιβάλλον δεν σου ταιριάζει, τότε… παίρνεις τα μπογαλάκια σου και πας αλλού! Ο ανάδρομος Ερμής από 14-25/1 και από 10-23/9 φέρνει μπερδεμένα δεδομένα στα επαγγελματικά! Οι εκλείψεις φέτος (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) αγγίζουν ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία στο ωροσκόπιό σου, έτσι οι αλλαγές φέτος θα είναι αναπόφευκτες, είτε τις δρομολογείς εσύ, είτε οι συνεργάτες σου.

Η Νέα Σελήνη την 1/2 φέρνει μια ανανέωση στην καριέρα. Από τις 6 Μαρτίου Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται στον τομέα της καριέρας, έτσι μέχρι τα μέσα Απριλίου σίγουρα θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά που σε κουράζουν μεν, αλλά η κούραση αυτή είναι παραγωγική. Η Πανσέληνος στις 16/4 φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου στην δουλειά, ενώ από τις 24 Μαΐου ως τις 5 Ιουλίου πιθανώς να αναλάβεις και υποχρεώσεις άλλων στην δουλειά. Η Αφροδίτη από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 23 Οκτωβρίου γλυκαίνει το κλίμα στα επαγγελματικά, σε συνδυασμό με μια θετική Νέα Σελήνη στις 25 Σεπτεμβρίου.

6>Μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον: Χόρχε Μπουκάι: 10 σταθμοί προς την ευτυχία

6>

2>ΔΙΔΥΜΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

trong>Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος στον Αιγόκερω και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου σε θέματα οικονομικά, αλλά και στον τρόπο που δένεσαι με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, δημιουργώντας κατά διαστήματα έντονη και μοιραία έλξη από την οποία δεν θέλεις να ξεφύγεις, ενώ άλλες φορές μπορεί να θελήσεις να παίξεις εσύ τον ρόλο του μάγου που μαγνητίζει το κοινό του. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στα οικονομικά σου και στις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τρίτα πρόσωπα και φορείς θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022, αποφεύγοντας να κάνεις παρακινδυνευμένες κινήσεις και να πάρεις ρίσκα ή να κάνεις μια σημαντική επένδυση αυτό το διάστημα.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα που μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την καριέρα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την διαίσθησή σου και να μην βασιστείς σε υποσχέσεις που φαίνονται καλές, αλλά δεν είναι αληθινές, με τον κίνδυνο να παρασυρθείς σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν σε καριέρα αλλά και χρήμα.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Μέσα σου βράζεις και θέλεις να τινάξεις τα πάντα στον αέρα και να ξεκινήσεις από το μηδέν. Αυτό φυσικά ξέρεις ότι δεν θα το αφήσεις να σε οδηγήσει στις κινήσεις και τις σοβαρές σου αποφάσεις, αλλά η ανάγκη να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό και να ανανεωθείς πλήρως είναι δυνατή. Φέτος είναι μια χρονιά που θα έχεις σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις γύρω από τον εαυτό σου και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις πολύ τον τρόπο που αντιδράς στα πράγματα, αλλά και να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου κρατήματα που δεν σε αφήνουν να ζήσεις πλήρως την ζωή σου και σου αυξάνουν το υπαρξιακό άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κινήσου δημιουργικά και όχι απόλυτα και καταστροφικά.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Η φιλοσοφία της ζωής σου και η κοσμοθεωρία σου γίνονται πιο συγκεκριμένες και εφαρμόζεις με ορατά βήματα την θεωρία στην πράξη με αποτέλεσμα να αλλάζεις και την ζωή σου πρακτικά, αλλά και την εικόνα που μπορεί να εκπέμπεις στους άλλους γύρω από την μεταβλητότητα και την ασυνέπεια του χαρακτήρα σου. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα παραπάνω θέματα και ειδικότερα σε σχέση με ταξίδια, σεμινάρια ή θέματα εξωτερικού. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα επαγγελματικά, δημόσιας εικόνας, στάτους και καριέρας και να τολμήσεις να επεκτείνεις την επιρροή σου αγγίζοντας μεγαλύτερη μάζα ανθρώπων, είτε αυτό σημαίνει το πελατολόγιό σου, είτε τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Αυτό το πρώτο τετράμηνο του έτους είναι κατάλληλο για να κάνεις ευνοϊκές συμφωνίες, αλλά και για να βιώσεις χαρά και ευτυχία με αφορμή έναν γάμο. Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ενισχύοντας την εύνοιά του και δίνοντας δύναμη να κινηθείς και να ενισχύσεις τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το κοινωνικό τμήμα του ηλιακού σου χάρτη και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως επάγγελμα, καριέρα και δημοσιότητα και ίσως αφήσεις φέτος λίγο πίσω θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και το προσωπικό σου κομμάτι γενικότερα. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας μεγαλύτερο διάστημα στο ζώδιό σου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά εστιάζεται περισσότερο στην προσωπική σου δράση και οι επιτυχίες έρχονται μετά από άμεση τοποθέτηση και έντονη διεκδίκηση, χωρίς περιστροφές και αναμονές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

ι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, το υποσυνείδητο και τους φόβους σου, αλλά και με την προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος θα τεθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση της καθημερινότητάς σου και του χρόνου σου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα συνεννόησης με συναδέλφους, οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου μπορεί να ενταθούν, αλλά αυτό συμβαίνει για να αντιμετωπίσεις ξεκάθαρα και στοχευμένα τα μελανά σημεία του εαυτού σου και ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβεις στοχευμένη δράση σε θέματα υγείας ή να πάρει αποφάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής σου προς το καλύτερο. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

χρονιά που προηγήθηκε έφερε αρκετές αλλαγές τόσο στις επιλογές σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Πολλοί Δίδυμοι… ζευγάρωσαν, άλλοι έγιναν πάλι διαθέσιμοι και ωραίοι! Το 2022 ουσιαστικά σταθεροποιεί τις αλλαγές που έγιναν πέρσι, ωστόσο το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την αρχή του 2023. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα κάνεις πολλές αναθεωρήσεις, υπαναχωρήσεις, και γενικότερα οι κινήσεις που θα κάνεις το φετινό φθινόπωρο -σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όχι μόνο στα αισθηματικά- μπορεί να χρειαστούν επανασχεδιασμό.

Μέχρι τότε όμως προηγούνται πολλά σημεία! Αρχικά, η Πανσέληνος στις 16/4 σου θυμίζει την αγάπη και τον έρωτα, ενώ και η Πανσέληνος στις 14/6 φωτίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα και ρομαντισμό! Υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23 Ιουνίου ως τις 18/7 και σαγηνεύεις το ταίρι σου. Από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ο πλανήτης της αγάπης «χορεύει» στον τομέα των αισθηματικών σου και φέρνει λίγη περισσότερη… μαγεία στον έρωτα. Τέλος, από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου σε βοηθά να δεις τα δικά σου λάθη και να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βεβαιώσου όμως όλη την χρονιά πως βλέπεις καθαρά, καθώς ο απατηλός Ποσειδώνας σε «τυφλώνει», ειδικά αν έχεις γεννηθεί 10-17 Ιουνίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

υτή είναι μια χρονιά που σίγουρα φέρνει ευκαιρίες για την καριέρα σου, καθώς ήδη από τις 29/12/2021 ο ευεργέτης Δίας βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και σε ευνοεί σε όλα σου τα σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά. Μέχρι τις 11 Μαΐου λοιπόν που θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα, όπως επίσης και από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου (που ο Δίας θα επιστρέψει για λίγο ακόμα στον τομέα της καριέρας σου) είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να «τρέξεις» τις σημαντικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να υπάρξουν όμως και αλλαγές, καθώς οι εκλείψεις στις 16/5 και στις 25/10 προλογίζουν το κλείσιμο κάποιων κεφαλαίων στα επαγγελματικά, και το άνοιγμα νέων. Δεν θα λείψει όμως και μια κάποια πιθανή… αναστάτωση. Η Νέα Σελήνη στις 2/3 φέρνει νέες προοπτικές στην καριέρα. Από τα μέσα Απριλίου ο Άρης και η Αφροδίτη συμπορεύονται στον τομέα της καριέρας και μπορείς να δείξεις τα ταλέντα σου στους ανώτερούς σου, παρά την πίεση που σου ασκείται.

Ο Άρης επίσης θα μείνει για καιρό στο ζώδιό σου και αυτό σε γεμίζει ενέργεια, ωστόσο από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 12/1/2023 θα είναι ανάδρομος, έτσι θα κληθείς να κάνεις πολλές υπαναχωρήσεις -πιθανώς αυτό να επηρεάζει και το κομμάτι των επαγγελματικών. Η Πανσέληνος στις 10 Σεπτεμβρίου φωτίζει κάποια σημεία που πρέπει να δεις με προσοχή στα επαγγελματικά. Τέλος, ο Ποσειδώνας συνεχίζει όλη την χρονιά να θολώνει την κρίση των γεννημένων 9-16 Ιουνίου.

6>Μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον:  Χόρχε Μπουκάι: Αποδεσμεύσου για να ζήσεις

2>ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

trong>Οι εξωκρόνιες επιρροές – Τα σκηνικά της ζωής σου

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει και φέτος απέναντί σου, στον Αιγόκερω, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση και να μεταμορφώνει την πραγματικότητά σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ένας τομέας που θα σε απασχολήσει και φέτος σοβαρά, καθώς η ανασφάλεια και το άγχος αυξάνονται και οι σχέσεις είναι σαν ένα ναρκοπέδιο που ανά πάσα στιγμή ένα απρόσεχτο βήμα μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις και καταστροφές. Ίσως ο θυμός που έχει συσσωρευτεί να μη σε αφήνει να εκφραστείς τόσο γλυκά όσο θα ήθελες, αλλά δεν φταίει ο σύντροφος ή ο συνεργάτης και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις μια μέση οδό και να μην είσαι ή άσπρο ή μαύρο. Επηρεάζεσαι κυρίως αν ο Ήλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτες από την 25η μοίρα μέχρι το τέλος των παρορμητικών ζωδίων. Το κλίμα στις σταθερές σου σχέσεις θα αλλάξει αρκετά και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη, δηλαδή από 29 Απριλίου έως 9 Οκτωβρίου 2022.

Ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθύς και στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και χρειάζεται και φέτος να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις παγίδες που έχουν να κάνουν με μεγάλες ιδέες, με σχέδια που τα ελέγχει κάποιος άλλος μακριά από εσένα και γενικότερα να μην ασπαστείς καμία ιδέα και φιλοσοφία χωρίς να την έχεις πρώτα μελετήσει εξονυχιστικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 20η έως την 25η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από την θετική πλευρά, η καρδιά και το μυαλό σου μπορούν να κατακλυστούν από συμπόνια, κατανόηση και αγάπη, κάτι που θα είναι χρήσιμο και θα σώσει πολλές καταστάσεις αντισταθμίζοντας άλλες δύσκολες επιρροές της χρονιάς. Ιδιαίτερη προσοχή κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022, όταν ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος και θα χρειαστεί να ενισχύσεις την αυτοθυσία και την αγάπη μέσα σου για να ξεπεράσεις τα αόρατα εμπόδια.

Ο Ουρανός παραμένει και φέτος στον Ταύρο και συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντάς σε κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα σχέδιά σου, επαγγελματικά και όχι μόνο, και οι φιλοδοξίες σου παίρνουν μια διαφορετική στροφή φέτος και μπορεί να αποφασίσεις να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε έναν καινούργιο στόχο που μπορεί να φαίνεται απίστευτος και να δημιουργήσει έκπληξη σε όσους σε γνωρίζουν. Επίσης, καινούργια άτομα μπαίνουν στην ζωή σου τα οποία σε ανανεώνουν και σε εκπλήσσουν. Ιδιαίτερη προσοχή όμως σε απρόβλεπτες εξελίξεις κατά την αναδρομή του πλανήτη από τις 24 Αυγούστου και μέχρι το τέλος της χρονιάς, που επηρεάζουν ανατρεπτικά τα σχέδιά σου ή αναστατώνουν τις φιλικές σου σχέσεις.

Οι κοινωνικοί πλανήτες – Εσύ και τα σημαντικά σου θέματα

Ο Κρόνος παραμένει στην ημερήσια κατοικία του, τον Υδροχόο και έτσι συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ασκώντας την επιρροή του περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Τα οικονομικά σου και ειδικότερα οι οφειλές και οι εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς σου φέρνουν δυσκολία και αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής που σε βολεύει πλέον καλύτερα. Δεν είναι απίθανο να επωμιστείς οικονομικά βάρη ή υποχρεώσεις που απορρέουν από την σταθερή σου σχέση ή μια συνεργασία. Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 23 Οκτωβρίου 2022, όταν ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος, καθώς εκείνο το διάστημα ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις που πάνε πίσω τις οικονομικές σου εξελίξεις ή που σε καταβάλλουν ψυχολογικά και κατεβάζουν την λίμπιντο, επηρεάζοντας έτσι και τις σχέσεις σου. Μην ξεχνάς όμως ότι μια αναδρομή είναι και μια περίοδος επανεξέτασης στόχων και σχεδίων και τα πισωγυρίσματα μερικές φορές βγαίνουν σε καλό.

Η είσοδος του Δία στην νυχτερινή του κατοικία, τους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Μαΐου, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθείς θετικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές και μακρινά ταξίδια και έχεις εύνοια σε θέματα που αφορούν νομικές σου υποθέσεις. Αυτό το τετράμηνο μπορείς να επενδύσεις και να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αναπτύξεις μια φιλοσοφία ζωής που συμπεριλαμβάνει εναλλακτικές θεωρήσεις.

Από τον Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα έχει προχωρήσει πλέον στον Κριό και τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, αναγνώρισης και κοινωνικού στάτους, μια εύνοια όμως που θα την έχεις μόνο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς λόγω αναδρόμησης θα φτάσει μόνο μέχρι την 9η μοίρα του Κριού και θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς στα τέλη Οκτωβρίου, δίνοντάς σου την δυνατότητα μέχρι να βγει η χρονιά, να επανεξετάσεις και να διορθώσεις θέματα που σε απασχόλησαν τον Μάιο.

Ο Άρης και η αναδρομή του – Δράσεις και αντιδράσεις

Κατά την διάρκεια του έτους, ο Άρης θα κινηθεί διατρέχοντας το τμήμα του ηλιακού σου χάρτη από τον έκτο έως τον δωδέκατο ηλιακό οίκο και θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να δράσεις αποφασιστικά και αποτελεσματικά σε θέματα όπως οι σταθερές σχέσεις, οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, τα οικονομικά σου, η καριέρα, αλλά και να επιδιώξεις σημαντικά καινούργια σχέδια. Λόγω της αναδρομής του, η οποία αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2023, θα δηλώσει εμφατικά την παρουσία του παραμένοντας περισσότερο στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό μπορεί να δείχνει ότι η φετινή χρονιά φέρνει αρκετά άγχη και θα χρειαστεί να κάνεις ένα είδος χειρουργικής επέμβασης για να αφαιρέσεις φοβίες και βαθιές ανασφάλειες από την ψυχή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

ι εκλείψεις της χρονιάς συμβαίνουν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ο οποίος στον ηλιακό σου χάρτη σχετίζεται με την έκφραση του αυθεντικού σου εαυτού, την απόλαυση όσων έχει να σου προσφέρει η ζωή, με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου, τους φίλους σου και με αυτούς που υποστηρίζουν το όραμα που έχεις στην ζωή. Φέτος λοιπόν θα τεθούν θέματα που ουσιαστικά αγγίζουν την ελευθερία δράσης και δημιουργίας που έχεις και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με αφορμή τις εξελίξεις που αναπάντεχα σε φέρνουν σε αυτό το σημείο να κάνεις σημαντικές επιλογές για το μέλλον σου. Επηρεάζεσαι πρωτίστως, αν έχεις πλανήτες ή ακμές οίκων στην 2η, 10η, 16η και 25η μοίρα του Ταύρου ή του Σκορπιού και δευτερευόντως αν οι παραπάνω μοίρες πέφτουν στον Λέοντα ή τον Υδροχόο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

ρονιά αλλαγών, κατά βάση θετικών, στα αισθηματικά σου, μολονότι στο ξεκίνημά της υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ήδη από τις 19/12/2021 ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις το παρελθόν (ειδικά με την Νέα Σελήνη στις 2/1 και με την Πανσέληνο στις 18/1), να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με πρώην και να λυτρωθείς από τα βαρίδια που κουβαλάς από παλιά σε αυτόν τον τομέα, μέχρι τις 29 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη γίνεται και πάλι ορθόδρομη. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν είναι ένα ελπιδοφόρο διάστημα για νέες γνωριμίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση δεν είναι καλό διάστημα για αρραβώνα ή γάμο. Δυο από τις εκλείψεις της χρονιάς προλογίζουν μια κάποια… αναστάτωση, αλλά και εξέλιξη στα προσωπικά σου, η μία στις 16/5 και η άλλη στις 25/10. Από τις 29 Ιανουαρίου ως τις 6 Μαρτίου μπορείς να διορθώσεις πολλά στις σχέσεις σου, με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων, ορθόδρομη!

Το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει όμορφες στιγμές από τις 18 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα και την αγάπη, ενώ παράλληλα πολύ θετικό είναι και το διάστημα από 23 Οκτωβρίου ως τις 16 Νοεμβρίου, για την προσωπική σου ζωή. Και τέλος, από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη και πάλι περνά στον τομέα των σχέσεών σου, δίνοντας το πράσινο φως για τις σχέσεις σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

υτή είναι μια χρονιά που δικαιώνει τους κόπους σου σε πολλά σημεία, καθώς ο ευεργέτης Δίας από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα είναι στον τομέα της καριέρας σου, έτσι σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία σου να διαπρέψεις στο αντικείμενό σου. Ήδη όμως από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας από τους Ιχθύς θα διευρύνει τους στόχους και το κουράγιο σου! Μετά την αναστάτωση και τις αλλαγές που έφερε το 2021 με τις εκλείψεις του για τα επαγγελματικά σου, τώρα είναι η ώρα να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Ένα από αυτά τα διαστήματα θα είναι από 2 μέχρι 28 Μαΐου που η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρα σου θα δίνει εύνοια. Νωρίτερα, με την Νέα Σελήνη την 1/4 έρχονται νέες ευκαιρίες στο κομμάτι της καριέρας σου.

Ένα πιεστικό διάστημα όμως θα είναι από 24 Μαΐου μέχρι 5 Ιουλίου, περίοδος κατά την οποία πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή άνθρωποι που έχουν λόγο στην δουλειά σου, μοιάζουν να σε πιέζουν πολύ με τις απαιτήσεις τους. Σε αυτό πιθανώς να συντελέσει και η Πανσέληνος στις 14/6 στον Τοξότη. Από τον Σεπτέμβριο πάντως και μετά, μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως κληθείς να καλύψεις το κενό κάποιου άλλου στην δουλειά (πράγμα που μεταφράζεται ως περισσότερη κούραση για σένα σαφώς), όμως η Αφροδίτη από τις 16 Νοεμβρίου ως τις 10 Δεκεμβρίου στον τομέα των επαγγελματικών θα δώσει σίγουρα ώθηση, όπως και η Νέα Σελήνη στις 23/11.

iv class="td-module-thumb">Μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον: Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπος που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει…