Ο 34χρονος Αιγύπτιος, Άχμεντ Ε., ο οποίος συνελήφθη για την ομηρία και την αρπαγή της πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα εχθές, έχει πλούσιο ιστορικό βίαιων συμπεριφορών και δεν είναι άγνωστος στις Αρχές..

Κατά την διαδικασία της ταυτοποίησής του μάλιστα αρνήθηκε να δώσει αποτυπώματα και τήρησε μια εξαιρετικά αρνητική και επιθετική στάση απέναντι στους Αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντι στις γυναίκες που είχαν σχετιστεί μαζί του στο παρελθόν καθώς είχε ξυλοκοπήσει και άλλη πρώην σύντροφό του και είχε καταδικαστεί σε 6 μήνες φυλάκιση αλλά είχε ασκήσει έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο 34χρονος παραμένει κρατούμενος, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, 5 του μηνός.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

2>Το χρονικό της υπόθεσης

ξω από την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου συνέβη η ομηρία, βρισκόταν μεταξύ άλλων και η αδερφή του θύματος, Ντανιέλα, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σημείο περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έσπευσε και ειδικός διαπραγματευτής.

Η αδερφή της κοπέλας που κρατούνταν όμηρος από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο σπίτι του, μόλις έφτασε στο σημείο, πλησίασε τους αστυνομικούς για να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν. Εμφανώς ταραγμένη, ρωτούσε σε σπαστά ελληνικά αν η αδελφή της είναι καλά, και οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθώντας να την καθησυχάσουν της απαντούσαν “Είναι μια χαρά και θα είναι μια χαρά”!

Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν μαζί στο Γαλάτσι, όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού και την οδήγησε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας, απειλώντας να την σκοτώσει.

πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Ο άνδρας διαθέτει και μια φιάλη υγραερίου κι απειλεί να προκαλέσει έκρηξη και να ανατινάξει όλη την πολυκατοικία, γι’ αυτό, για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/lHMX3eSwYlA" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

frame src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020574010" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

href="https://www.freeopinion.news/featured/">ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Αίσιο τέλος η ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα -Συνελήφθη ο 34χρονος που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του
  • ΠΟΥ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί
  • Άγιος Παντελεήμονας: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 34χρονο που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του
  • Τραγωδία στην Άρτα: Ανήλικος σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε!