Παρά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, τα κορονοπάρτυ σε όλη τη χώρα συνεχίζονται με την Αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις και βαριά πρόστιμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα.

Το πρωτοχρονιάτικό πάρτι που στήθηκε στις… τουαλέτες καταστήματος στη Θεσσαλονίκη είχε τα πάντα: Δυνατή μουσική από φορητό ηχείο, πλούσια κάβα και δεκάδες πελάτες και εργαζόμενους χωρίς μάσκες.

Μετά το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και το λουκέτο για 15 ημέρες ήρθαν και οι συλλήψεις… Η 22χρονη υπεύθυνη της επιχείρησης για παραβίαση του νόμου περί μετάδοσης του κορονοϊού αλλά ο 27χρονος θαμώνας που ανέβασε το βίντεο στα social media, για παράβαση των μέτρων και διέγερση σε ανυπακοή.

2>Με… επίσημη πρόσκληση

trong>Μέσω … instagram εστάλη, επίσης στη Θεσσαλονίκη, η πρόσκληση για άλλο ένα πάρτι. Είχε μάλιστα και κουκίδα στον χάρτη με τη μυστική τοποθεσία και τιμή εισόδου στα 20 ευρώ, ενώ για παρέα 5 ατόμων το ποσό για 1 φιάλη ανερχόταν στα 150 ευρώ.

«Δεν το στέλνουμε σε άλλους» συμπλήρωναν οι διοργανωτές στο μήνυμά τους…

Το πάρτι ξεκίνησε από γνωστή ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων και έγινε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή του Αγγελοχωρίου του δήμου Θερμαϊκού.

Η διασκέδαση κράτησε όμως για λίγη ώρα, καθώς έπεσε… σύρμα για επικείμενη έφοδο της ΕΛΑΣ. Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ σε 46χρονο που φέρεται να είχε στήσει ένα ολόκληρο ηχοσύστημα μέσα σε βαν.

2>Και… rave

ve κορωνοπάρτι και στον Βοτανικό όπου εκατοντάδες νεαροί διασκέδασαν ξέφρενα αγνοώντας τα μέτρα. Όρθιοι, με μουσική στη διαπασών ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η πρόσκληση και εδώ εστάλη διαδικτυακά. «Δεν πτοούμαστε με τα καινούρια μέτρα… έχουμε πάρτι σε μυστική τοποθεσία..» ανέφεραν, ενώ φρόντισαν να ανεβάσουν στόρι από το πάρτι στο Instagram.

2>Πρόστιμα και «λουκέτα»

ειροπέδες και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 39χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας και πάλι στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση του ωραρίου και 25.000 ευρώ και 15 ημέρες λουκέτο σε μαγαζί στα Τρίκαλα που παραβίασε την αναστολή.

Όσο για το πάρτι με τα 400 άτομα στο Μπουρνάζι… φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε, αφού είχε παραβιάσει τα μέτρα και την περίοδο της καραντίνας.

frame src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020574000" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Αίσιο τέλος η ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα -Συνελήφθη ο 34χρονος που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του
  • ΠΟΥ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί
  • Άγιος Παντελεήμονας: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 34χρονο που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του
  • Τραγωδία στην Άρτα: Ανήλικος σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε!