Το «πατροπαράδοτο χαρτάκι» της Πρωτοχρονιάς φαίνεται πως ορισμένοι το πήγαν «σε άλλο επίπεδο» καθώς μόνο σε Ηράκλειο και Σύρο η Αστυνομία συνέλλαβε 9 άτομα για παράνομο τζόγο.

Συγκεκριμένα:

Την 31/12 το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Τμήματος Άμεσης Δράσης, συνελλήφθησαν τέσσερις Έλληνες κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων , από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (31.12.2021) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ημεδαπός ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε τρεις (3) άτομα και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ‘κύβοι-ζάρια’ στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

2>Καφενείο «καζίνο» στη Σύρο

τη Σύρο, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, συνέλαβαν πέντε Έλληνες κατηγορούμενοι για διενέργεια - συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τέσσερις πελάτες – παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικού αστυνομικού έλεγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια» σε τραπέζι όπου συμμετείχαν τέσσερις πελάτες ως παίκτες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κ ατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.035 ευρώ και δύο ζάρια.

Οι συλλήψεις είναι απότοκος επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την επιτήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού και την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Τραγωδία στην Άρτα: Ανήλικος σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε!
  • Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε την αδερφή της για σεξουαλική επίθεση – Τη θώπευε ενώ κοιμόταν
  • Rapid test: Πώς ένα self test μπορεί να δώσει λύση και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία
  • Ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα: Νέα υπηρεσία Tηλεσυμβουλευτικής σε ασθενείς με κορονοιό!
  • Delmicron και Florona: Τι γνωρίζουμε και ποιοι κινδυνεύουν
  • Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – Το live βίντεο του ξυλοδαρμού που δεν δίστασε να κάνει ο σύντροφός της