Δεν μπόρεσε να αντέξει τη σκέψη ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έβαλε τέλος στη ζωή του, ο 46χρονος που εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στις Σέρρες.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το χωριό του, την Ορεινή Σερρών, ενώ η οικογένειά του τον αναζητούσε από το προηγούμενο βράδυ.

Η τελευταία πράξη της ζωής του έγινε καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, και πιθανολογείται ότι έλαβε την απόφαση να αυτοκτονήσει όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, παρότι είχε εμβολιαστεί.

ύμφωνα με το diktyotv.gr, ο άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η σορός του άτυχου 46χρονου, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/1). Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Γραφείου Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, όπου διαπίστωσε ότι το άψυχο σώμα του φέρει τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών, ενώ έχει αποκλειστεί το σενάριο εγκληματικής ενέργειας. Η νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του.

Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Ο 46χρονος είχε ώρες να δώσει σημάδια ζωής, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία από την πλευρά της οικογένειάς του.

Το πρωί της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου, η αρραβωνιαστικιά του μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και δήλωσε την εξαφάνισή του. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε την αδερφή της για σεξουαλική επίθεση – Τη θώπευε ενώ κοιμόταν
  • Rapid test: Πώς ένα self test μπορεί να δώσει λύση και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία
  • Ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα: Νέα υπηρεσία Tηλεσυμβουλευτικής σε ασθενείς με κορονοιό!
  • Delmicron και Florona: Τι γνωρίζουμε και ποιοι κινδυνεύουν
  • Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – Το live βίντεο του ξυλοδαρμού που δεν δίστασε να κάνει ο σύντροφός της
  • Τραγωδία στην Άρτα: Με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε το θείο του!
  • ul>