Ευχάριστα τα νέα από την Άρτα!

trong>Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας μετά τον βαρύ αυτοτραυματισμό του στη διάρκεια κυνηγιού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η οξυγόνωση των πνευμόνων του είναι πολύ καλή από το πρωί και εδώ και λίγες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος δείχνουν να βελτιώνεται η κατάστασή του. Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για την πορεία της υγείας του.

Το χρονικό της τραγωδίας

ώρα ήταν 17:30 το απόγευμα της Κυριακής (2/1). Οκτώ άνδρες είχαν στήσει καρτέρι και με τα όπλα τους «γεμάτα» περίμεναν να χτυπήσουν το θήραμά τους.

Ο 33χρονος θείος του 16χρονου, Γ.Κ., κινήθηκε από τη θέση που ήταν κρυμμένος. Ο 16χρονος ανιψιός του πίστεψε ότι από το σημείο περνούσε αγριογούρουνο. Σημάδεψε με το όπλο του και χτύπησε τον θείο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Μη μπορώντας να πιστέψει το νεαρό αγόρι τι είχε συμβεί φώναξε «τον σκότωσα» και, πριν προλάβει κανένας από την υπόλοιπη ομάδα να αντιδράσει, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Έπαθε έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου

οικογενειακή τραγωδία συνεχίστηκε, καθώς ο πατέρας του 16χρονου νεαρού υπέστη έμφραγμα.

Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του, που έπεσε νεκρός από το μονόβολο του γιου του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Άρτας. Σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται και η μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε την αδερφή της για σεξουαλική επίθεση – Τη θώπευε ενώ κοιμόταν
  • Rapid test: Πώς ένα self test μπορεί να δώσει λύση και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία
  • Ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα: Νέα υπηρεσία Tηλεσυμβουλευτικής σε ασθενείς με κορονοιό!
  • Delmicron και Florona: Τι γνωρίζουμε και ποιοι κινδυνεύουν
  • Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – Το live βίντεο του ξυλοδαρμού που δεν δίστασε να κάνει ο σύντροφός της
  • Τραγωδία στην Άρτα: Με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε το θείο του!
  • ul>