Εντοπίστηκε, δυστυχώς νεκρή, η 36χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 28 Δεκεμβρίου από την περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε τυχαία ένας περιπατητής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο αστυνομικών και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

strong>

ύμφωνα με την αστυνομία, ο αδελφός της είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 3 Ιανουαρίου.

Περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της αναμένεται να δώσει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί.

Για την εξαφάνισή της είχε σημάνει «missing alert».

ύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 28 Δεκεμβρίου η 36χρονη Άννα Λιτβίνοβα εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ανάληψης, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Άννας Λιτβίνοβα στις 03/01/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Λιτβίνοβα έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μακριά ίσια κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο μπουφάν, άσπρο-κόκκινο σκούφο, παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρο, μπλούζα ροζ και αθλητικά μαύρα παπούτσια.