Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο Τετάρτη 12/01 σε πολλούς δήμους και περιφέρειες που πλήττονται από απόψε από την κακοκαιρία Διομήδης.

Τα καιρικά φαινόμενα, αφού πέρασαν από τη Θεσσαλία, αφήνοντας σημαντικά προβλήματα, έφερε χιόνια στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα της Τετάρτης θα σταματήσουν στα βόρεια και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια.

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο

πό τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία, δεν θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των κοινοτήτων Σταυρού και Αγίου Θεοδώρου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σχολεία η κατάσταση, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, θα εκτιμηθεί σε συνεργασία με τους διευθυντές Εκπαίδευσης και με τους διευθυντές των σχολείων το πρωί της Τετάρτης και εφόσον υπάρχουν προβλήματα, θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήριου Βόσδου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες. Πέραν της κακοκαιρίας Διομήδης, η περιοχή προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τον σεισμό εντάσεως 5,3 Ρίχτερ της Κυριακής.

Στο Δήμο Γρεβενών με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη τα μαθήματα την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν στις 9π.μ.

iv class="td-g-rec td-g-rec-id-content_inline td_uid_53_61ddf7d79729b_rand td_block_template_1 ">