Μέχρι πρότινος υπήρχαν εντονότατες φήμες ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε πολύ την Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της, όσο και τον σύζυγό της  Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν είχαν επιβεβαιωθεί επωνύμως.

Σήμερα όμως, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, είχαμε την πρώτη επώνυμη επιβεβαίωση για τη φιλία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Ευάγγελος Παπατζιτζές, εκπαιδευτής καταδύσεων στην Αλόννησο και φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Στάθης, ο Μπάμπης και η Καρολάιν έκαναν όλοι μαζί καταδύσεις τα καλοκαίρια.

Είχαν βουτήξει και οι τρεις μαζί

Η Καρολάιν έκανε από πολύ παλιά καταδύσεις, είχε βουτήξει με το Στάθη και με το Μπάμπη, είχαν βουτήξει και οι 3 για κατάδυση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατζιτζές.

Αναφορικά δε με την επικοινωνία που έχει με το φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο, είπε: «Μίλησα πριν από μέρες μαζί του, όμως μου το έκλεισε βιαστικά».

Για τις καταγγελίες για τα ροζ βίντεο, για τα οποία κατηγορείται ο Παναγιωτόπουλος, ο εκπαιδευτής είπε: «Aκουγόταν ότι κατέγραφε τις συντρόφους του...» συμπληρώνοντας μάλιστα τα εξής:

H σάτιρα έχει μέσα σεξισμό. Aυτό περιμένεις από το Στάθη»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ