Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 46χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τόσο άσχημα τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη ώστε η άτυχη γυναίκα βρίσκεται πλέον στην εντατική του «Ευαγγελισμού» σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάταση.

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον δράστη ως τώρα ήταν πως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου. Ο ίδιος όμως τελικά παραδόθηκε καθώς έγινε αντιληπτό ότι δεν μπορούσε να διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών,  και μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη χτύπησε τη 40χρονη με απίστευτη αγριότητα ενώ μετά τράπηκε σε φυγή. Ο ίδιος λίγο μετά ενημέρωσε συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

«Άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει από το ξύλο που έτρωγε και γι'αυτό κάλεσα την Αστυνομία αλλά αυτός είχε ήδη φύγει», ανέφερε γείτονας του 46χρονου.

2>Η αντίδραση της κόρης του

trong>Η κόρη του φερόμενου ως δράστη έγραψε στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Μάλιστα η κοπέλα συνεχίζει, δίνοντας και στοιχεία για τον εντοπισμό του: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».