Σοκαριστικό περιστατικό παρενόχλησης, αυτή τη φορά με διανομέα καφέ στην Πάτρα.

'Οπως περιγράφει μια 35χρονη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», μία κοπέλα παρήγγειλε καφέ μόλις έφτασε στη δουλειά της και επακολούθησαν όσα θα δείτε παρακάτω:

«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν».

ο πρωτάκουστο αυτό περιστατικό, συνέβη χθες στις 09.30 το πρωί (!) στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά.

Έβγαλε το μόριό του γνωρίζοντας ότι τον έβλεπα από την τζαμαρία

διανομέας, όπως καταγγέλει η γυναίκα, έβγαλε το μόριό του ενώ βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία, γνωρίζοντας πως εκείνη μπορούσε να τον βλέπει μέσα από την τζαμαρία. Σοκαρισμένη εκείνη μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος τη... "δουλειά" του και στη συνέχεια ανέβηκε στο μηχανάκι του και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει, ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον "θερμόαιμο" νεαρό, ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για τη «δράση του».