Σοκάρι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το forum των 3Β στο facebook το οποίο δείχνει ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο 21χρονος οδηγός του να χάνει τον έλεγχο και να χτυπά με δύναμη σε κολώνα πλάγια της λεωφόρου.

Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι στο βίντεο ακούγεται και ήχος της πρόσκρουσης.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 2 τη νύχτα στην παραλιακή, στη Γλυφάδα, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, στη μεγάλη δηλαδή ευθεία, στην οποία υπάρχουν και σαμαράκια φυσικά.

2>Κόντρες στην Παραλιακή

ι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος να έτρεχε με ταχύτητα άνω των 180 χιλιομέτρων, σαν βολίδα, ενώ φέρεται ο οδηγός να συμμετείχε σε κόντρες με άλλα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο οδηγός που έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα δεν φορούσε ούτε ζώνη.

Η τροχαία διεξάγει έρευνα για το νέο αυτό σοκαριστικό τροχαίο προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος. Οι κόντρες πάντως είναι έως καθημερινό φαινόμενο με τους κατοίκους της περιοχής στο προαναφερθέν Forum να διαμαρτύρονται έντονα και να λένε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν τη νύχτα από το φόβο τους, καθώς κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις κόντρες και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το τροχαίο αυτό συμβαίνει μόλις μια εβδομάδα μετά το δυστύχημα, επίσης στην παραλιακή, με τον Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του όταν η κόκκινη Ferrari του προσέκρουσε στην κολώνα στην παραλιακή.

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/4Ai4ZmwBTlQ" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">