"Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση", δήλωσε η σύζυγος του ιερέα στα Κάτω Πατήσια που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας, "'Οταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας».

Ο 37χρονος ιερέας που λειτουργούσε σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας, και, σύμφωνα με την καταγγελία τη βίαζε από το 2019 έως και τον Μάιο του 2020, μετά από κάθε εξομολόγηση, όταν εκείνη ήταν 13 ετών. Της είχε στείλει μάλιστα και φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα, ενώ της είχε ζητήσει να μην μιλήσει σε κανέναν για τη σχέση τους.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τον έθεσε ήδη σε αργία.

Άφωνοι έμεινα όσοι τον γνώριζαν, ενώ άλλοι δήλωσαν πως λίγο πολύ η δράση του ήταν γνωστή.

Οι κάτοικοι της περιοχής γνώριζαν τον παπά αλλά και την παπαδιά και αναφέρουν επρόκειτο για μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και για έναν εξαιρετικό και δραστήριο άνθρωπο.

«Λυπάμαι πολύ. Μου είναι αδύνατο να το πιστέψω, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και με τον ίδιο και με τη γυναίκα του και την οικογένειά του», δηλώνει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος.

«Δεν είχαμε δει τίποτα το περίεργο, συνέχεια ήταν μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του», δηλώνει μια ακόμα κάτοικος της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

tps://www.youtube.com/watch?v=Q9AcVhxfe-0