Νέες διαστάσεις αποκτά η υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας.

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα της εφημερίδας SPIRTO, μεταξύ των εμπλεκομένων στο εν λόγω κύκλωμα βρίσκεται και ο αδελφός δημοφιλούς τραγουδίστριας, στα ίχνη του οποίου έφτασαν μετά από παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του.

Σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη πηγή, το συγκεκριμένο άτομο αποτελεί μέλος του κυκλώματος, το οποίο επιχειρεί να εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια. Πολλοί θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψη του που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση λόγω της συγγενικής σχέσης του με τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έχει φανατικούς θαυμαστές νεαρής ηλικίας.

Η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα MME και λόγω της σχέσης της με δημοφιλές πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Επί του παρόντος πάντως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με προσοχή και μυστικότητα όλες τις υποθέσεις για εμπλοκή αρκετών ατόμων στο κύκλωμα μαστροπείας.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO

iv class="td-g-rec td-g-rec-id-content_inline td_uid_53_61ebf2d1e5bee_rand td_block_template_1 ">