Προκλητικός για άλλη μια φορά ήταν ο δικηγόρος του ιερέα που βίαζε το ανήλικο κορίτσι στα Κάτω Πατήσια.

Αυτή τη φορά στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», στο Mega.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που φέρεται ότι κακοποιήσου την ανήλικη, δεν δίστασε να δηλώσει πως έχουν γίνει πλέον μόδα οι καταγγελίες για βιασμό, προκαλώντας την αντίδραση τόσο της Σίσσυς Χρηστίδου όσω και των συνεργατών της.

«Βλέπω με πολλή συμπάθεια τα άτομα που πραγματικά έχουν υποστεί βιασμό, που έρχονται στις αίθουσες των δικαστηρίων με ιατροδικαστικές εκθέσεις. Μήπως να δούμε τις καταγγελίες που δεν υφίστανται; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, μην κατηγορούμε και μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο. Αν έρθει κάποια και καταγγείλει τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί και έρθει μία 15χρονη και τον καταγγείλει σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έχει καταντήσει να γίνει μόδα πλέον».

Σε εκείνο το σημείο υπήρχαν αντιδράσεις από το πάνελ της εκπομπής με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο να ξεσπά κατά του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου: «Μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Μόδα είναι το λαχούρι που φοράει η Σίσσυ. Δεν είναι μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς. Έλεος πια με αυτά που γίνονται εδώ πέρα».

"Θα πρέπει τα κορίτσια να σπάσουν τη σιωπή τους, όχι να περιμένουν τρία χρόνια, αυτό λέω" επέμεινε ο δικηγόρος.

«Είναι πολύ δυσάρεστο να το χαρακτηρίζετε μόδα. Αυτό είναι το νόημα του #MeToo. Το να βρούν το θάρρος τα κορίτσια που κρύβουν μέσα τους αυτό τον πόνο και να μιλήσουν», είπε φανερά εκνευρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=5dkCDzxZDz8