Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης  Γρηγόρης Κωνσταντέλλος «έβαλε τα γυαλιά» εχθές στους υπευθύνους της Αττικής Οδού καθώς με 3 οχήματα καθάρισε την παραλιακή λεωφόρο από το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς»!

Για πολλές ώρες, χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, καθώς η εταιρεία η οποιία διαχειρίζεται τον ακριβότερο δρόμο της Αττικής δεν κατάφερε να την καθαρίσει από τα χιόνια, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να κολλήσουν και να δημιουργηθεί ένα πραγματικό χάος.

Την ίδια στιγμή, σε μια άλλη Λεωφόρο της Αττικής που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα για λάθος όμως λόγους, στην Παραλιακή, video που ανέβηκε στο Forum των 3Β, δείχνει την αποτελεσματικότητα με την οποία ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης απομακρύνει τα χιόνια από το δρόμο.

Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε δεν είναι ελληνική «πατέντα» αλλά χρησιμοποιείται σε μεγάλους δρόμους του εξωτερικού αλλά και στα αεροδρόμια, με την ταυτόχρονη χρήση 3 οχημάτων του δήμου τα οποία καταφέρνουν αποτελεσματικά να διώξουν το χιόνι.

frame style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmariachristina.karellou%2Fvideos%2F1895537290630024%2F&show_text=false&width=264&t=0" width="264" height="476" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">