Αναβλήθηκε για τις 3 Φεβρουαρίου το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η υπόθεση του 24χρονου, ο οποίος, την περασμένη βδομάδα, γρονθοκόπησε άγρια τη 44χρονη μητέρα του και απείλησε πως θα τη σκοτώσει με ένα γιαταγάνι, ενώ δεν δίστασε να ρίξει και ένα μπιτόνι βενζίνη στην είσοδο του σπιτιού, απειλώντας πως θα τους κάψει όλους ζωντανούς.

Ο λόγος της αναβολής της δίκης είναι πως η βασική μάρτυρας δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αλλά και το γεγονός ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν κατετέθη.  Επιβλήθηκαν ωστόσο συγκεκριμένοι περιοριστική όροι στον νεαρό, μεταξύ αυτών και το απομακρυνθεί άμεσα από την οικία μετοικίσει από την οικία και να μην πλησιάζει τη μητέρα του στα 50 μέτρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η μητέρα εκφράζει φόβους για την ασφάλεια όλης της οικογένειας, επισημαίνοντας ότι ο νεαρός έχει μικρότερα αδέρφια. Ανέφερε δε ότι ο γιος της είχε αποπειραθεί να την πετάξει από το μπαλκόνι το περασμένο καλοκαίρι!

νεαρός, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας, είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ξεκίνησε να κάνει χρήση από την περίοδο που ήταν ανήλικος.