Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου "παπά των Πατησίων", που προφυλακίστηκε μετά από καταγγελία ανήλικου κοριτσιού για βιασμό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) μια ακόμη καταγγελία έριξε περισσότερο φως στην ανήθικη δράση του, καθώς μια 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε, σύμφωνα με το STAR, πως ο "ιερέας" την βομβάρδιζε με ανήθικες προτάσεις. Η γυναίκα, όπως ανέφερε, αντιμετώπιζε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και κατέφυγε στον ιερέα προκειμένου να εξομολογηθεί και να βρει λύση στα προβλήματά της.

Στην αρχή, όπως η ίδια καταγγέλει, μιλούσαν για τον Θεό και ο ιερέας της έλεγε ότι θα πρέπει να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να κάνει ό,τι της λέει εκείνος. Κάποια στιγμή όμως, σύμφωνα με την ίδια, παρατήρησε ότι ο ιερέας την κοιτούσε «με άλλο μάτι» και άρχισε να τη ρωτάει για πολύ προσωπικά της ζητήματα.

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω δεν έχει σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα».

Στην ερώτησή της μάλιστα, αν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου, ο ιερέας τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει, αλλά αν ήθελε να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για όσα λέγονται σ' αυτή την "ιδιαίτερου" τύπου εξομολόγηση.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, ενημέρωσε όλους τους συναδέλφους της για όσα ειπώθηκαν μεταξύ αυτής και του παπά, αλλά φοβήθηκε να κάνει καταγγελία για να μην βρει όπως είπε τον μπελά της.

ου έδωσε μάλιστα άλλη μία ευκαιρία, για την περίπτωση που αυτή είχε παρεξηγήσει τις προθέσεις του, αλλά εκείνος της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία.