Πραγματικό «τσουνάμι» αγωγών αναμένεται να προκληθεί από τους εγκλωβισμένους οδηγούς την προηγουμενη Δευτέρα στην Αττική οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ήδη κατατέθηκε η πρώτη αγωγή οδηγού για το μαρτύριο που πέρασε εγκλωβισμένη για περισσότερες από 16 ώρες στην Αττική Οδό.

Η συγκεκριμένη οδηγός, επικαλούμενη την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη, διεκδικεί ποσό πολλαπλάσιο από τα 2 χιλιάδες ευρώ που η Αττική οδός έχει ήδη συμφωνήσει να καταβάλλει για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε εντός του δικτύου της.

2>Άνοιξε ο «χορός» των αγωγών από τους εγκλωβισμένους στην Αττική οδό.

υναίκα, η οποία παρέμεινε επί 16 ώρες, ακινητοποιημένη στο αυτοκίνητο της, προσέφυγε στα δικαστήρια, καταθέτοντας την πρώτη αγωγή για την ηθική βλάβη που υπέστη, διεκδικώντας αποζημίωση 10.000 ευρώ με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται σε περίπου οκτώ μήνες.

Η γυναίκα εισήλθε δύο φορές στην Αττική οδό, πληρώνοντας και το αντίστοιχο τίμημα των διοδίων.

Έρχονται και άλλες αγωγές

γκλωβισμένος οδηγός λέει στο MEGA ότι σκέφτεται σοβαρά να προσφύγει καταθέτοντας αγωγή κατά της εταιρείας, όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες που έζησαν τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις των εγκλωβισμένων που δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το ψύχος αλλά κινδύνεψε και η υγεία τους λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και βρέθηκαν χωρίς φάρμακα και ιατρική βοήθεια επί ώρες.