Μία νέα καταγγελία κατά του προφυλακισμένου 37χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε μία ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», μία γυναίκα με το όνομα Αλεξάνδρα, η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, κατήγγειλε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες και τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…». Να διεκρινήσουμε ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει πάει στις αρχές και δεν έχει καταθέσει κάποιο στοιχείο στον Εισαγγελέα ούτε έχει κληθεί από αυτόν.

2>«Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι» λέει ο δικηγόρος του

πό την πλευρά του, ο δικηγόρος του ιερέα, Κωνσταντίνος Γώγος, διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του, λέγοντας πως «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Μιλώντας και στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του ιερέα.

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ανέφερε πως η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαιώνει απόλυτα ότι η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τον κ. Γώγο.