Σε αδιανόητη δήλωση προχώρησε μία πιστή-οπαδός του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης, στα Κάτω Πατήσια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πιστή έριξε την ευθύνη στο ανήλικο θύμα και όχι στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους παρουσιαστές της εκπομπής όσο και στο twitter.

Όπως δήλωσε η πιστή-οπαδός:

Στην γειτονιά ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Καθόταν με την οικογένειά του, έπινε μία πορτοκαλάδα και έφευγε. Τώρα τι θέλουν τα κοριτσάκια αυτά, μπορείτε να μου πείτε; Όταν βγάζουν τα βυζάκια απ’ έξω και προκαλούν τον κόσμο, καλά είναι; Ένας άγιος άνθρωπος. Τα παιδάκια του κάθε Κυριακή κρατάνε τα εξαπτέρυγα. Εγώ δεν τα πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν τα πιστεύεις, δεν τα πιστεύεις... αλλά το φαρμάκι το πετάς.

Δείτε το βίντεο:

[embed]https://twitter.com/ms666__/status/1488162855652372482[/embed]

 

Eυτυχώς, οι περισσότεροι περίοικοι δεν συμφώνησαν με την άποψή της.

«Υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο κάθε ένας για αυτά που κάνει και που λέει. Την εκκλησία κουραστήκαμε να την κάνουμε από το υστέρημά μας», είπε μία κυρία, ενώ μία άλλη δήλωσε: «Πέσαμε από τα σύννεφα. Από την Ακρόπολη. Τα συναισθήματα να τα έχει αυτός που τα έκανε αυτά. Τον είχαμε για καλό άνθρωπο».

«Τον γνώριζα αρκετά χρόνια. Δεν είχαμε ψυλλιαστεί τίποτα», «Η εικόνα που είχαμε είναι ενός σοβαρού οικογενειάρχη. Είχε πολύ ζήλο για το κομμάτι της νεότητας. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί δεν είχε δώσει δικαίωμα».