Σοκ προκάλεσε η πληροφορία ότι μουσικός πολύ γνωστού ροκ ελληνικού συγκροτήματος έχει καταδικαστεί για την αποπλάνηση 8χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά από καταγγελία των γονέων του παιδιού και το 2019 στον ντράμερ επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών, ενώ σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός ανήκε για χρόνια πολύ γνωστό ελληνικό ροκ συγκρότημα και σήμερα είναι 69 ετών.

Μετά την κάθειρξη που του επιβλήθηκε το 2019 κατά πλειοψηφία 5-2, δηλαδή 5 δικαστές και ένορκοι ήταν υπέρ της καταδίκης του και 2 είπαν πως έχουν αμφιβολίες ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο μουσικός κατηγορείται πως επί περίπου 1,5 χρόνο το χρονικό διάστημα μεταξύ 2011 και 2013 προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού. Αφορμή να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη το περιστατικό ήταν η καταγγελία της ανήλικης που έγινε περίπου έναν μήνα μετά την τελευταία φορά που την πλησίασε.

3>Πώς αποκαλύφθηκε το κατάπτυστο συμβάν

υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 8χρονης πληροφορήθηκαν ότι ο μουσικός - γείτονάς τους είχε πλησιάσει με περίεργο τρόπο και άλλο παιδί της γειτονιάς.

Υποψιασμένοι από το γεγονός οι γονείς ρώτησαν το κορίτσι για τη συμπεριφορά του μουσικού απέναντί της και για το εάν την είχε πλησιάσει με περίεργο τρόπο.

Το παιδί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συνήγορος της 8χρονης, είπε στους γονείς του πως ”πάντα όποτε πήγαινα εκεί, συνέβαινε κάτι" και όταν εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του μουσικού εκείνος την ακουμπούσε με τρόπο που την έκανε να νιώθει δυσάρεστα.