Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Λαμίας με νεαρούς ρομά να ανεβαίνουν και να "ποζάρουν" για το Tik Tok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας.

Το tik tok είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανάμεσα στα social media αυτή τη στιγμή, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

Φανατικοί χρήστες του tik tok είναι και οι ρομά, που δε χάνουν ευκαιρία να ανεβάζουν βίντεο με ότι κάνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βίντεο που ακολουθεί νεαροί ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και όπως θα δείτε ανέβηκαν στο καπό για να ποζάρουν προκλητικά και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο Tik Tok.

Από το ρεπορτάζ του LamiaReport προκύπτει ότι αυτό εγινε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαιο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί ρομά είναι γνωστοί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τα τέσσερα, εκτός από αυτόν που τραβούσε το βίντεο.

Μέχρι τώρα εντοπίστηκαν οι δυο, ηλικίας 17 και 21 ετών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Πηγή: Lamiareport