Μια τραγική ιστορία, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πρόκειται να αναβιώσει σήμερα Τρίτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Ο δράστης, ένας 51χρονος με ψυχιατρικό ιστορικό, τον Οκτώβριο του 2020, επιτέθηκα και τραυμάτισε με μαχαίρι αλλεπάλληλες φορές την υπερήλικη μητέρα του και είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και τη δίδυμη αδερφή του, την οποία είχε τραυματίσει σοβαρά.

?ταν δε τόσο μεγάλη η μανία του, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε κατάσταση αμόκ,  που χρησιμοποίησε πέντε μαχαίρια, δύο εκ των οποίων έσπασαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων.

Η άτυχη 85χρονη μητέρα του, μάταια προσπαθούσε να γλιτώσει από τη μανία του. Τη μαχαίρωσε σε όλο το σώμα, στο κεφάλι, στο αριστερό μάτι, στον τράχηλο, στο θώρακα, στην πλάτη και στους μηρούς. Η πολλαπλότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που κατέστη αδύνατη η ανάταξη της αιμορραγίας παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου.

3>Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του

51χρονος, μετά την αποτρόπαια πράξη του, φέρεται πως κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και να προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του αυτοτραυματιζόμενος με μαχαίρι.