Πορεία με αίτημα την "παραδειγματική τιμωρία" έλληνα πολίτη για εξύβριση του Αλλάχ πραγματοποίησαν Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας.

Αφορμή ένα περιστατικό, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, κατά το οποίο ένας 'Ελληνας εξύβρισε τον Αλλάχ ή τον Μωάμεθ.

Είτε έγινε είτε δεν έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, κατά την πορεία των Πακιστανών το Σάββατο από το Δημαρχείο Αθηνών μέχρι το Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Σύνταγμα, οι συγκεντρωμένοι απαιτούσαν μέχρι και "το κεφάλι του απίστου".

Στο facebook της πακιστανικής κοινότητας μπορούμε να διαβάσουμε χαρακτηριστικά:

"Η πορεία μας ξεκίνησε από το Δημαρχείο και κατέληξε μπροστά από την Εθνοσυνέλευση της Ελλάδας, δηλώνοντας πως δεν θα δεχτούμε αυτή την αδικία για τον προφήτη μας και ο ένοχος πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά".

https://www.facebook.com/427638934077023/videos/591359938357364/

Η ομιλία του "προέδρου της πακιστανικής κοινότητας" είχε φυσικά μειλίχιο ύφος, για "αγάπη και ειρήνη", αλλά τα συνθήματα που ακούστηκαν δεν είχαν καμία σχέση όπως και τα σχόλια κάτω από το βίντεο...

Να ενημερώσουμε πως ακόμα κι αν συνέβη το περιστατικό, η θανατική ποινή στην Ελλάδα έχει καταργηθεί, η εξύβριση των Θείων δεν είναι ποινικό αδικημα ούτε καν για τη χριστιανική πίστη που είναι πλειονότητα στη χώρα.

κόμα...