Aνακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση των διαδοχικών θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

3>Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» αναφέρει η ανακοίνωση.

3> Η οικογένεια δέχεται απειλητικά μηνύματα

πειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Πελοπόννησος ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»!

Στο μεταξύ, με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων προχωρά η έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ