Απάντηση σε όσους τους κατηγορούν για τον θάνατο των παιδιών τους έδωσε το ζεύγος Δασκαλάκη, οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, ο θάνατος των οποίων συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, οι τραγικοί γονείς μιλούν για το θάνατο των παιδιών τους και μεταξύ άλλων απάντησαν στους δημοσιογράφους για τους υπαινιγμούς που γίνονται όλο αυτό το διάστημα σχετικά με την ακεραιότητα ή/και τη συμμετοχή στο θάνατο των παιδιών της μητέρας.

«Έχουν φτάσει στο σημείο να περνάνε έξω από το σπίτι και να πετάνε πράγματα. Να φοβάται η γυναίκα μου να βγει από το σπίτι» λέει εμφανώς καταβεβλημένος ο πατέρας.

«Έχει βγει η ζωή μου όλη στη δημοσιότητα, χωρίς να ερωτηθούμε ποτέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα. Και ο πατέρας των κοριτσιών συνεχίζει «'Εχει γίνει σίριαλ η ζωή μας».

«Με τόσα που έχουμε περάσει είχαμε τα προβλήματά μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος έχει προβλήματα, σκοτώνει τα παιδιά του» εξήγησε η μητέρα.»

Σε ερώτηση αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της η μητέρα απαντά: «Θέλω να απαντήσω μόνο και μόνο, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανένας όμως δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως ζω εγώ τώρα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους. Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό».