Επίθεση από ομάδα ατόμων δέχθηκε πολίτης μέρα μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, κι όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ομάδα περίπου πέντε άτομα έφτασαν έξω από κομμωτήριο επί της οδού Χανιών, όπου βρισκόταν ένας άλλος άνδρας, τον οποίο οδήγησαν διά της βίας στο πεζοδρόμιο και όχι μόνο άρχισαν την... κλωτσοπατινάδα, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρονται βγήκαν και αντικείμενα που προσομοιάζουν με γκλοπ.

Στη συνέχεια, οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα φέρεται πως κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσει η αστυνομία.

Κάτοικος της περιοχή ανέφερε πως οι δράστες βρήκαν μέσα στο κατάστημα το θύμα του ξυλοδαρμού και του είπαν «σε περιμένουμε έξω» και στη συνέχεια του επιτέθηκαν.

Άλλος μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερα άτομα με δύο μηχανάκια ,τα οποία σταμάτησαν έξω από το κομμωτήριο και επιτέθηκαν άγρια σε δύο άτομα κρατώντας κάποιοι εξ αυτών γκλοπ.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πρόκειται για τον άτυπο κώδικα τιμής μεταξύ των χούλιγκαν που ορίζει να μην εμπλέκονται οι Αρχές σε παρόμοια συμβάντα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

iv class="td-g-rec td-g-rec-id-content_inline td_uid_53_620ebc6883114_rand td_block_template_1 ">