Δεν έχουν τέλος οι βιοπραγίες κατά γυναικών στη χώρα μας.

υτή τη φορά μια νέα γυναικοκτονία αναστάτωσε τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 69χρονος, ελληνικής καταγωγής, έδειρε μέχρι θανάτου τη 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγό του, μετά από καυγά που είχαν οι δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, περίπου στις 21:00, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Όταν όμως έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και ενημερώθηκε η αστυνομία.

ρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αιφνίδιος, όμως ο ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 69χρονος παραδέχτηκε πως έγινε ένας οικογενειακός καβγάς και την ξυλοκόπησε χωρίς να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει.

3>Η ανακοίνωσή της Αστυνομίας:

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα για ανθρωποκτονία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».