Καταιγιστικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των διαδοχικών θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, με την αγωνία για την επικείμενη ανακοίνωση του αποτελέσματος των τοξικολογικών εξετάσεων να κορυφώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ένα από το πορίσματα της νεκροτομής, αλλά και της εφ' όλης της ύλης εξέταση του ιστορικού του 9χρονου κοριτσιού, είναι ο εντοπισμός αλλοίωσησ στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.  Η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύσθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, παραταύτα όμως συγκεκριμένοι κύκλοι δηλώνουν πως διέρρευσε μέρος του πορίσματος.

Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, αυτό σημαίνει ότι το κοριτσάκι εισέπνευσε αέριο το οποίο προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς και τον αιφνίδιο θάνατό του. Τα νέα δεδομένα οδηγούν την υπόθεση σε νέες έρευνες, καθώς το επόμενο στάδιο είναι να εντοπιστεί αυτός που στην ουσία δολοφόνησε το παιδάκι.

Ο φάκελος της υπόθεσης ούτως ή άλλως, έχει ανατεθεί τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν καταρχάς αν έχει δολοφονηθεί η Τζωρτζίνα, και στη συνέχια θα διερευνηθούν και οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδος.

Αυτό που ισχύει μέχρι τώρα πάντως είναι ότι τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται αύριο.