Από θαύμα γλίτωσαν μία γυναίκα και το σκυλάκι της στα Γλυκά Νερά, καθώς δέχτηκαν άγρια επίθεση από πιτ μπουλ στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό, που δημοσιεύθηκε από το MEGA, εκτυλίχτηκε δίπλα σε παιδική χαρά.

Τρομοκρατημένη και με φανερά τα σημάδια της επίθεσης στα χέρια της η κυρία Πέρσα περιέγραψε στην κάμερα του MEGA τη στιγμή που κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας με το σκύλο της στη γειτονιά, ένα πίτ μπουλ τους όρμηξε, τους έριξε στο έδαφος και άρχισε να τους δαγκώνει.

«Περπατούσαμε και ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτ μπουλ χρώμα γκρι σκούρο χωρίς λουρί ελεύθερο, μας πλησίασε χωρίς να γαυγίσει και να γρυλίσει, επιτέθηκε πρώτα στο σκυλάκι μου, και καθώς δεν μπορούσα να το αφήσω ανυπεράσπιστο και είχαμε μάχη» είπε χαρακτηριστικά.

«Πονάνε πάρα πολύ. Τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν και ευτυχώς που μένω με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω, ούτε στην τουαλέτα να πάω, ούτε να ντυθώ. Δεν έχω κάνει μπάνιο ακόμα… δεν μπορώ» πρόσθεσε η κυρία Πέρσα.

3>«Είδα τη μάνα μου ημιλιπόθυμη»

Είδα ένα σκύλο μέσα στα αίματα, τη μάνα μου σε κατάσταση σοκ ημιλιπόθυμη με μια λίμνη αίματος κάτω από τα χέρια της…» δήλωσε η κόρη του θύματος.

Μέσα στα αίματα η κυρία Πέρσα καλούσε σε βοήθεια. Κάτοικοι της οδού Κυκλάδων άκουσαν τα ουρλιαχτά της και βγήκαν έξω από τα σπίτια τους. Μάλιστα ένας κύριος έβγαλε την μπλούζα του προκειμένου να δέσει τα τραύματα της και να της σταματήσει την αιμορραγία.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα του πίτ μπουλ εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα. Φώναξε στο σκύλο να σταματήσει και στη συνέχεια τον πήρε και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την κυρία Πέρσα και το σκύλο της αβοήθητους.

«Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έπαιρνε βίαια από πάνω μας με πολύ δυνατή φωνή του είπε “Τι κάνεις εκεί, ρε πάλι;” Γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά…δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας άνθρωπος αφήνει ένα τέτοιο σκυλί μόνο του στους δρόμους…» συμπλήρωσε η κυρία Πέρσα.

Η γυναίκα έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστου και εύχεται να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του άγριου πίτμπουλ.