Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 41χρονη, που πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου μέσα σε καφε-εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και αργά το βράδυ, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της γυναίκας που επίσης τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη, αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο.

3>To χρονικό του εγκλήματος

6>Λίγο πριν από τις 20:00 της Τετάρτης, ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας μπούκαρε στο κατάστημα ιδιοκτησίας της 41χρονης επί της οδού Παπάφη, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

3>Η ανάρτηση του 42χρονου λίγο πριν πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του

42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αθλητής του MMA (μικτές πολεμικές τέχνες) και γνωστός στον χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με το thesstoday, λίγο πριν πυροβολήσει την 41χρονη, είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook:

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».