Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί, από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η αυτοψία στο σπίτι, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών, στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών.Οι δύσκολες συνθήκες όμως που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των θυμάτων.

3>Το χρονικό της φρίκης

οικογένεια είχε τρία ανήλικα αγόρια και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας δύ και τριών ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Το 12χρονο αγόρι της οικογένειας ήταν αυτό που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι, καθώς την ώρα του τετραπλού φονικού έλειπε από το σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, το παιδί τράβηξε στο δρόμο το αδερφάκι του και έφτασε μέχρι την εκκλησία ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για οικογενειακή τραγωδία όπου ο πατέρας σκότωσε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όμως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο δράστης του μακελειού να είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος και αναζητείται.

3>«Κλειδί» η μαρτυρία του 12χρονου

6>

ο 12χρονο αγόρι μεταφέρθηκε σε γειτονικό κατάστημα για να ηρεμήσει ενώ οι αστυνομικοί των ρώτησαν κάποια πρώτα στοιχεία για την ερευνά τους, ενώ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έλαβαν μια πρώτη κατάθεσή του.

ι αστυνομικοί ερεύνησαν και στη γύρω περιοχή αναζητώντας κάποιο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ