Το θρίλερ σχετικά με τη δολοφονία των τεσσάρων μελών μιας οικογένειας στην Ανδραβίδα συνεχίζεται αφού άφαντος παραμένει ένας από τους βασικούς υπόπτους:

Ο 60χρονος αυτοκινητιστής και σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι σχετικά με την καταβολή ενοικίων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του, σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, αλλά και στο σπίτι της μητέρας του, χωρίς να εντοπίσουν στοιχεία που συνδέονται με το τετραπλό φονικό.

έχρι στιγμής, ο 60χρονος φερόμενος ως ύποπτος έχει κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και έχει φύγει από την Ανδραβίδα με το αγροτικό του αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας καταστήματος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία να απομακρύνεται από το σπίτι του, προς την έξοδο της πόλης.

3>«Ο πατριός μου καυγάδιζε συχνά με τον σπιτονοικοκύρη» κατέθεσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας

6>Ο 12χρονος γιος της οικογένειας που γλίτωσε από τα χέρια του μανιακού δολοφόνου, είπε στους αστυνομικούς ότι ο σπιτονοικοκύρης καυγάδιζε συχνά το τελευταίο διάστημα με τον πατριό του.

3>Το χρονικό της φρίκης

δράστης πυροβόλησε εξ επαφής το ζευγάρι στο κεφάλι και έπνιξε τα δύο τους παιδιά με τα χέρια. Στη συνέχεια μετέφερε τον 32χρονο, την 37χρονη και το 3χρονο παιδί τους στην αποθήκη με σκοπό να βάλει τα πτώματα τους σε τρέιλερ ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη τους.

ι σοροί του ζευγαριού εντοπίστηκαν πάνω στο τρέιλερ, ενώ το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Το μόλις ενός έτους αγοράκι, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδερφό του.

'Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εκείνη την στιγμή επέστρεψε στο σπίτι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, εγκατέλειψε την προσπάθεια και εξαφανίστηκε.

Μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.