Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για σύλληψη του δράστη του τετραπλού φονικού που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα εχθές Τετάρτη 2 Μαρτίου και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στα ίχνη του 60χρονου σπιτονοικοκύρη της οικογένειας.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, σε περιοχή του Ηλειακού κάμπου κοντά στην Ανδραβίδα, εντοπίστηκαν μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι και δημιουργήθηκαν υποψίες ότι αυτοί οι λάκκοι πιθανώς συνδέονται με τον δράστη του τετραπλού φονικού.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο άνθρωπος που δολοφόνησε δύο μικρά παιδάκια και τους γονείς τους, φέρεται πως είχε προσχεδιάσει την πράξη του και είχε ετοιμάσει τους λάκκους για να μεταφέρει εκεί τις σορούς των θυμάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός και του ενός παιδιού εκ των δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε με τρέιλερ με σκοπό να εξαφανιστούν τα ίχνη τους. Όμως, πριν ολοκληρώσει το μακάβριο έργο του, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας επέστρεψε στο σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

3>Ολοκληρώθηκε η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα

ύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και ήδη εξετάζονται τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την παρακείμενη αποθήκη, όπως και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.