Στη συλλήψη αριθμού λαθρομεταναστών προχώρησε η Αστυνομία στον Έβρο οι οποίοι κουβαλούσαν επάνω τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Στις 11:00 το πρωί σήμερα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κομοτηνής, συνέλαβαν πέντε λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 10 πιστόλια των 9mm, Τουρκικής κατασκευής.

2>Από Συρία και Αλγερία με ταχύπλοο από Τουρκία

ι τέσσερεις Σύριοι και ο Αλγερινός, ηλικίας από 21 έως 42 ετών, εντοπίστηκαν την ώρα που άλλο άτομο τους μετάφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα στην περιοχή του Σουφλίου. Ο οδηγός του ταχύπλοου αφου τους αποβίβασε στην συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία.

Μόλις κατέβηκαν στην ξηρά ακινητοποιήθηκαν από τους Αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Με έκπληξη οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σακίδιο του Αλγερινού, ηλικίας 21 ετών, δέκα πιστόλια τουρκικής προέλευσης διαμετρήματος 9mm, με σβησμένους τους αριθμούς σειράς. Παράλληλα κατάσχεσαν και τρία κινητά τηλέφωνα.