Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, όπου δολοφονήθηκαν ένα ζευγάρι και τα δύο τους μωρά.

Η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής σοκάρει αλλά και ενισχύει το προφίλ του υπόπτου που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ. και κάνει λόγο για αδίστακτο και άκρως επικίνδυνο άτομο.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Live News" του Mega, ο γείτονας της αδικοχαμένης οικογένειας είχε δεχθεί και αυτός πυροβολισμούς από τον άντρα που θεωρείται βασικός ύποπτος της δολοφονίας, το 2013.

'Οπως μάλιστα ενημερώθηκε η εκπομπή από τις Αρχές, ο ύποπτος είχε ρίξει 7 σφαίρες και δεν εκδικάστηκε ποτέ η υπόθεση.

Το παρολίγον θύμα κατέθεσε στην εκπομπή του Alpha "T-Live", ότι στις 30 Νοεμβρίου 2013, επιστρέφοντας από το κυνήγι, δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς από τον ύποπτο για μικροδιαφορές που είχαν πριν από λίγο καιρό επειδή ο ύποπτος πετούσε κοτσάνια στην αυλή του σπιτιού του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

"Στον μόνο που μου πάει το μυαλό μου είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Μπορεί να κάνω λάθος… μόνο εκεί υποψιάζομαι… γιατί, τους έκανε πολλά πράγματα. Το πρώτο πράγμα που έκανε, έκοψε το ρεύμα. Και δεν είχαν τα παιδιά ζεστό νερό, δεν είχε η αδελφή μου… μου έλεγε "δεν έχω ρούχα να φορέσω" μου έλεγε "δεν έχω ρούχα για τα παιδιά", γιατί πριν τρεις ημέρες τους έπιασε και ο κορονοϊός και δεν είχαν… Δίψαγε για κρύο νερό, δεν είχε στο ψυγείο, γιατί δεν μπορούσε να βάλει ψυγείο…", δήλωσε η αδερφή της 37χρονης που έπεσε νεκρή.

Τις ίδιες υποψίες έχει μία ακόμα συγγενής του ζευγαριού, η οποία, όπως αναφέρει αποκλειστικά στο "Live News", γνώριζε τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας και τα προβλήματα που είχαν με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

"Μια ολόκληρη οικογένεια, προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι δεν είναι αλήθεια… Ότι ζούσαν υπό φτώχεια αλλά με μεγάλη ηθική; Ότι είχαν φοβερές διαμάχες γιατί τους έκλεινε το νερό ο ιδιοκτήτης; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο… Και μάλλον, ήταν πολύ εύκολοι στόχοι γιατί ήταν αδύναμοι, δεν είχαν καμία βοήθεια, οπότε, θεώρησε ότι δεν θα ασχοληθεί κάποιος μαζί τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εν ζωή, γιατί; Για έναν λογαριασμό; Για μία διαφωνία; Αν μη τι άλλο, δεν μπορούμε ούτε εμείς να το εξηγήσουμε…", λέει χαρακτηριστικά συγγενής της 37χρονης.

trong>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ