Εν αναμονή εξελίξεων για την υπόθεση των διαδοχικών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

ντός των ημερών αναμένονται οι καταθέσεις τουλάχιστον 15 υγειονομικών.

Αυτοί που θα καταθέσουν πρώτοι για τον θάνατο της 9χρονης θα είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αλλά και του «Ωνάσειου» Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, όπου το άτυχο κοριτσάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και της τοποθετήθηκε απινιδωτής.

Μάλιστα, στελέχη των αρμόδιων Αρχών κάνουν λόγο για «εξαιρετικά κατατοπιστικές καταθέσεις», τονίζοντας, παράλληλα, πως «γίνονται προσεκτικές κινήσεις που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Μάλιστα, θεωρείται ιδιαίτερα πιθανόν η ΕΛ.ΑΣ. να αντλήσει στοιχεία τηλεφωνικών κλήσεων σε ώρες κρίσιμες για τη ζωή του κοριτσιού.

3>Στο μικροσκόπιο η σχέση του ζευγαριού

το «στόχαστρο» των Αρχών έχει μπει και η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία διαρκεί περίπου δέκα χρόνια.

Όπως σχολιάζουν αρκετοί που ασχολούνται με την υπόθεση, θεωρούν μεγάλη σύμπτωση ότι εντός αυτού του διημέρου, που έλειπε ο σύζυγος της πέθανε ένα από τα τρία παιδιά τους και συγκεκριμένα η μικρή Ίριδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με κατάθεση συγγενούς της 33χρονης μητέρας, που ήταν παρούσα όταν βρέθηκε νεκρή η Ιριδα, εκείνη την ημέρα ο σύζυγός της απουσίαζε «λόγω διάστασης», άποψη που έχουν εκφράσει και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ