Υπέρμετρη ευαισθητοποίηση για τα προβλήματα του πλανήτη φαίνεται πως επέδειξε κάτοικος του Δήμου Παπάγου και αποφάσισε να κάνει κομποστοποίηση _ όχι όμως στο σπίτι της - ούτε καν στους καφέ κάδους κομποστοποίησης _ αλλά σε γειτονικό αλσύλλιο και μάλιστα δίπλα στις αυλές γειτόνων.

3>Το χρονικό μιας ιστορίας "κομποστοποίησης"

άτοικοι ισογείου σπιτιού στο Δήμο Παπάγου Χολαργού έκπληκτοι μια μέρα αναζητούσαν από πού προέρχεται η περίεργη μυρωδιά που "ανέδυε" η αυλή τους.

?ψαξαν κάθε πιθανή και απίθανη σπιθαμή στην αυλή, αλλά δεν εντόπισαν την πηγή της οσμής.

Επειδή όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, έτυχε να εντοπίσουν τον υπαίτιο που προκαλεί τις... περίεργες μυρωδιές. Εκεί λοιπόν που κάθονταν και απολάμβαναν τον πρωινό τους καφέ, εντοπίζουν μια «κυρία» να πλησιάζει στο υπερυψωμένο τοιχίο του διπλανού αλσυλλίου και να αδειάζει μια σακούλα με κάθε λογής τροφικά υπόλειμμα. Αφού την ρώτησαν τι ακριβώς κάνει εκεί, πήραν την απάντηση του αιώνα: «Κάνω κομποστοποίηση»!

Κομποστοποιούσε λοιπόν η ευαισθητοποιημένη δημότης και μάλιστα ένιωθε και περήφανη για αυτό, αφού συνεισφέρει στην ευφορία της Γης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια «καρποφορεί» χάρη στην ευγενική χορηγία της.