Νέα στοιχεία για το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έρχονται στο φως.

Η επιτροπή των ιατροδικαστών που ελέγχει τις εκθέσεις των θανάτων της Μαλένας και της Ιριδας, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έκδοση του πορίσματος και σύμφωνα με  την εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» αναφορικά με το θάνατο της Μαλένας επίκειται η απόρριψη ως αιτίας θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια, σε ποσοστό μάλιστα 99%, δημοσίευμα όμως που διέψευσε ο κ. Καρακούκης.

Επομένως ο θάνατος του κοριτσιού πρέπει να αποδοθεί σε άλλα αίτια.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το pelop.gr, αξιόπιστοι ιατροδικαστικοί κύκλοι επιμένουν ότι στους δύο πρώτους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα ευρήματα είναι «μη ειδικά», γεγονός που σημαίνει ότι η ανυπαρξία ειδικών ευρημάτων δεν παραπέμπει σε εγκλήματα.

Στο μεταξύ, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική διερεύνηση των αιτίων θανάτου της Τζωρτζίνας, οι ίδιες πηγές της «Π» αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, ώστε να διευκολύνεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας.