Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία στο Χρυσοχώρι Καβάλας του Δήμου Νέστου, από την αποκάλυψη της δολοφονίας 83χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του 23χρονου εγγονού της, μετά από έντονη λογομαχία και με αφορμή ένα ποτήρι νερό.

Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 14 Μαρτίου και ομολόγησε στις αρχές την πράξη του.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο γιος της 83χρονης, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Τη χτύπησε στο κεφάλι και έπεσε κάτω», είπε αρχικά ο γιος της 83χρονης και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου γύρευε λεφτά και δεν είχε εκείνη να του δώσει». Ο γιος της 83χρονης είδε το τι συνέβη, καθώς καθόταν σε μια πλευρά του σπιτιού απ' όπου ήταν ορατό το περιστατικό. Μετά έτρεξε και ο ίδιος και την βρήκε νεκρή και πήγε να ζητήσει βοήθεια.

Ο κ. Δημοσθένης Δαλκαράνης, πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Χρυσοχωρίου είπε στην κάμερα της εκπομπής ότι σημειώνονταν διάφορα περιστατικά κατά καιρούς στο σπίτι της 83χρονης, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του ο 23χρονος σε ηλικία 12 ετών βιάστηκε από τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο 23χρονος ζούσε με τη γιαγιά του και τον πατέρα του σε ένα σπίτι που τους συντηρούσε εκείνη με τη σύνταξή της. Όπως αναφέρει ο κ. Δαλκαράνης έγιναν κάποιες καταγγελίες στην αστυνομία για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που σημειώνονταν στο σπίτι της άτυχης 83χρονης, τονίζοντας ότι «ερχόταν η αστυνομία τους έπαιρνε, τους πήγαινε στο ψυχιατρείο και μετά από 15 με 20 ημέρες ξαναγυρίζανε πίσω».

iv class="glomex-player-root">

iv class="dialog-content">

iv class="dialog-inner-wrapper">

iv>

iv>

iv class="glomex-iframe-player-wrapper" tabindex="-1">