Καθημερινά νέα στοιχεία για την συμπεριφορά του ζεύγους Δασκαλάκη από την Πάτρα  στοιχειοθετούν το συμπεριφορικό προφίλ τους, την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο των παιδιών τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα είχαμε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη σε καφετέρια της Πάτρας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η Ρούλα βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και τις φίλες της στο κατάστημα. Στην ίδια καφετέρια βρισκόταν και μητέρα της πρώην σχέσης του Μάνου, η οποία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Τι ισχυρίζεται η καταγγέλουσα

Η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου περιέγραψε στο pelop.gr τι συνέβη: «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά “να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν”. Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…”μη σου γ… κα…”. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Τι ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τo επεισόδιο επιβεβαιώθηκε χθες το πρωί και από την κ. Πισπιρίγκου, χωρίς να γνωρίζει πως η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου έχει καταγγείλει το περιστατικό.

Οπως η κ. Πισπιρίγκου ανέφερε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι“.

υρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

Οι «απειλές» για την δημοσίευση των θανάτων

Εν τω μεταξύ, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοποννήσου», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ισχυρίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήθελε να δημοσιευθούν οι θάνατοι των παιδιών τους.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας μιλώντας στον Alpha μετέφερε όσα του είπε τόσο η Ρούλα, όσο και ο Μάνος, σε επικοινωνία που είχαν και μάλιστα, με απειλητικό τόνο. «Όταν όλο αυτό τελειώσει, τότε θα τα πούμε» φέρεται ότι είπαν στον αρχισυντάκτη, όπως τόνισε ο ίδιος.«Με πήραν να κατεβάσω την ανάρτηση του παιδιού. Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους. Έκανε αίτημα να κατέβει η είδηση».