Πολύ ενεργή ήταν στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν διαδοχικά τη ζωή τους μέσα σε 2,5 χρόνια.

Οι δύο αναρτήσεις της σε group για μαμάδες που έφερε στο φως η εκπομπή "T-Live" του Alpha, προκαλούν προβληματισμό για το σπίτι που ενοικίαζαν με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, όπου συνεχίζει να μένει ως σήμερα η 33χρονη.

Στην εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι τα προηγούμενα χρόνια τα ενοίκια έμπαιναν κανονικά στον λογαριασμό της ιδιοκτήτριας.

στόσο, σε ανάρτησή της το 2014, διερωτάται αν δικαιούται το κοινωνικό μέρισμα επειδή είναι φιλοξενούμενη σε σπίτι και άνεργοι και οι δύο (η ίδια και ο σύζυγός της).

Γεννάται εύλογα το ερώτημα, γιατί κάνει αυτή την ερώτηση, καθώς νοίκιαζαν το σπίτι και πλήρωναν το ενοίκιο κανονικά.

Πριν από περίπου 3 χρόνια, το 2019, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας. Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ζητά πληροφορίες για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως ιδιοκτήτες σπιτιών.

Όπως είχε πει η γειτόνισσα του ζευγαριού στο "T-Live", ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν άψογες σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά τους. Όταν μάλιστα είχε ερωτηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της στο Star πως δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο και ότι η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα υγείας. "Δεν την πρόσεχα εγώ, υπήρχαν άλλες γυναίκες. Όταν είχε πεθάνει η γυναίκα, εγώ είχα μόλις βγει από το μαιευτήριο, έχοντας γεννήσει την Ίριδα", είχε πει η 33χρονη.

Πώς πληρώνεται το ενοίκιο του σπιτιού στην Πάτρα

'Οπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη έχει συμβουλέψει το ζευγάρι να βάζει κανονικά τα λεφτά του ενοικίου σε έναν λογαριασμό, ώστε να μπορεί να αποπληρωθεί το ποσό αν εμφανιστεί κάποιος κληρονόμος της ιδιοκτήτριας.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πάρει εξουσιοδότηση από τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχει πρόσβαση σε λογαριασμούς της, ώστε να τη βοηθά με πληρωμές υποχρεώσεων...

Γειτόνισσα του ζευγαριού μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή του Alpha ότι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήταν μια μοναχική γυναίκα, χωρίς παιδιά και χωρίς συγγενείς. Ο άντρας της είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια και συνήθως ερχόταν μια γυναίκα για να τη φροντίζει.

Κάποιες φορές τον ρόλο αυτό είχε και η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως είπε η γειτόνισσα, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις. "Δεν την είχαμε δει ποτέ, κανείς δεν την είχε δει. Δεν άνοιγε ποτέ τα παντζούρια της. Δεν ξέρω αν την είχαν δει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, όμως εγώ είμαι εδώ 25 χρόνια, δεν την έχω δει", είπε χαρακτηριστικά.