Ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην  Πάτρα που έκανε σήμερα το MEGA.

Στις 21 Μαρτίου του 2021, το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το Live News, γιατροί αναφέρουν ότι ήταν παρόντες σε μια σοκαριστική στιχομυθία μεταξύ των γονέων, όπου η μητέρα είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς»!

Η ανάρτηση στο Facebook

Λίγες ώρες αργότερα, η 33χρονη έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook γράφοντας:

Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Όλα αυτά, ενώ όπως τουλάχιστον έχει δηλώσει, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει…

Όσον αφορά αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ρούλας, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισημαίνει ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διεκόπη με χάπια, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς φέρεται να ήταν 2,5 μηνών έγκυος.

Υπογραμμίζει επίσης ότι η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη φαίνεται να προέκυψε σε μία περίοδο κατά την οποία η 33χρονη φέρεται πως ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Παράλληλα, όσον αφορά την προοπτική χωρισμού, η μητέρα των τριών κοριτσιών φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο. Μάλιστα, είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο, που όμως αφορούσε τη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον Φεβρουάριο του 2012, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.