Nέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, σύμφωνα με το T-live όταν είχαν πια φύγει από τη ζωή τα δύο παιδιά της οικογένειας, η Μαλένα και η Ίριδα και νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπου έπαθε την ανακοπή που την άφησε με 95% αναπηρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο ζήτησαν τη συμβολή του "Χαμόγελου του παιδιού" για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Με άλλα λόγια, δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους στους γονείς και τους ενημέρωσαν για όλους τους τρόπους στήριξης που παρέχει ο Οργανισμός στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Αφού οι γονείς δεν ζήτησαν περαιτέρω ψυχολογική βοήθεια, οι γιατροί εξέφρασαν ανοιχτά υποψίες προς το "Χαμόγελο του παιδιού", σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αμέσως, ο Οργανισμός τόνισε στους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν με την Εισαγγελία.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από το Χαμόγελο του παιδιού.

Η ψυχολόγος του Χαμόγελου του παιδιού, Μαίρη Μαρκάτη μίλησε στο T-live και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του Alpha.