Το βράδυ της Πέμπτης (24/3) στο κέντρο της Αθήνας η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο ανηλίκους καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), διαπιστώθηκε ότι η τσάντα μεταφοράς laptop που κουβαλούσε ο ένας από τους δύο είχε μέσα  εννέα (9) βόμβες μολότοφ, δύο ζεύγη ελαστικών γαντιών εργασίας και ένα ζεύγος μάλλινων γαντιών.

Στην κατοχή του ίδιου ανήλικου βρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, τρεις (3) αναπτήρες, περιλαίμιο, αποσμητικό σπρέι και καπέλο τύπου τζόκεϊ. Στην κατοχή του άλλου ανήλικου βρέθηκαν δύο (2) ζευγάρια γαντιών και περιλαίμιο.

2>Αποσμητικό για να καλυφθεί η μυρωδιά της βενζίνης

πισημαίνεται ότι η τσάντα που περιείχε τις μολότοφ, είχε έντονη οσμή αποσμητικού, ως μέσο κάλυψης της έντονης οσμής του εύφλεκτου υγρού που περιείχαν οι μολότοφ.

Οι δύο (2) ανήλικοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.